The Cats

The Cats Lost On Larrabee boek / Sint Tip!

The Cats Lost On Larrabee boek / Sint Tip!
Prijs:
€ 17,50
Verzendkosten:
€ 0,00
Totaal:
€ 17,50
The Cats
Lost On Larrabee
The America Adventure

Johan Tol en Michel Veerman hebben hun derde boek afgerond. Veerman & Tol hebben de geschiedenis van het Amerikaanse album ‘Love In Your Eyes’ van The Cats uitgediept. In 1974 reisden The Cats af naar Los Angels en namen daar het album ‘Love In Your Eyes’ op. We hebben alle betrokkenen (Amerikanen en Nederlanders) gesproken die aan dit project hebben meegewerkt en nog in leven zijn.

‘Love In Your Eyes’ is een bijzonder album. Het was de eerste en tevens laatste keer dat een Volendamse muziekact in Amerika een plaat opnam. Internationaal maakten The Cats een enorme stap met het album. ‘Love In Your Eyes’ verscheen in 38 landen over de hele wereld en The Cats scoorde hun grootste hit met het nummer ‘Be My Day’ dat van het album komt.

Het boek kost (€ 17,50 per stuk inclusief verzendkosten). Bij de eerste 450 boeken wordt een unieke, zeer bijzondere en gelimiteerde Cats cd-single van ‘Be My Day’ inclusief nooit officieel verschenen bonus-track geleverd. Reserveer en betaal nu - en verzeker u van een uniek exemplaar.
Keizer Installatiebedrijf
PX Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Mick Kraanverhuur Volendam
PSL Bouw & management
KBK Bouw Groep