Boeken

Boek 'Goud' release medio 1 november 2019. Woonachtig buiten Volendam.

Boek 'Goud' release medio 1 november 2019. Woonachtig buiten Volendam.
Prijs:
€ 0,00
Verzendkosten:
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
‘Goud’
De prijs van succes.
Voor Volendam – Edam,
Nederland en
jezelf.

Fotograaf Marco Bakker en auteur Michel Veerman brengen met ‘Goud’ hun tweede gezamelijke boek uit. ‘Goud’ schetst een woord en beeld-serie van oud- en actieve topsporters uit de gemeente Edam - Volendam. Deze serie bestaat uit Nederlands, Europees, wereldkampioenen en zelfs een Olympisch kampioen en bevat de meest uiteenlopende sporten.

De doelstelling was om een zo gemêleerd en hybride mogelijke serie kampioenen vast te leggen op de gevoelige plaat. De teksten moesten scorende zijn. Een zoektocht naar wat topsport brengt. In het boek komen valide en mindervalide sporters voor de lens en aan het woord.

De gemeente Edam-Volendam kent een rijk sportleven en werd door het hoge prestatieniveau in 2011 en 214 verkozen tot ‘Topsportgemeente’ van Nederland.

Dit boek zien wij als inspiratiebron voor alle beginnende, gevorderde, top,- en ex-sporters, maar ook voor liefhebbers van sport, lezers en foto/kunst-liefhebbers.

Goud bevat omstreeks 70 foto’s en interviews van onder andere Wim Ruska, Gerrie en Arnold Mühren, Debbie Bont, Lesley Koorn, Sanna Veerman, Luc Kroon, Edwin Zoetebier, Keje Molenaar, Steve van den Berg, Johan Tol, Didi Feijen, Wim Jonk, Pieter Visser en vele andere.


Het boek ‘Goud’ komt medio november 2019 uit. U kunt de makers, fotograaf Marco Bakker en auteur Michel Veerman steunen door het boek nu te bestellen en te betalen.

Zie het bestellen en betalen van dit boek als crowdfunding voor dit bijzondere project. Wij kunnen met het geld wat hiermee hopelijk binnenkomt een gedeelte van de drukkosten van de eerste druk van het boek veiligstellen.

Hij hopen op uw steun!


Groet Marco & Michel
Tags: Boeken
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Verenigingsgebouw Sint Jozef
PX Volendam
PSL Bouw & management
Wijnhandel 't Wijnboertje