Webshop 'elke' zaterdag geopend

Beste lezers, klanten, vrienden van de Palingsound,

Wij, Johan Tol en Michel Veerman van 1WayWind the magazine/www.palingsound.com, hebben een prachtige aanbieding. Elke zaterdag (tussen 11:00 uur en 14:00 uur) kunt u 20% korting krijgen op uw bestellingen uit onze webshop (van www.palingsound.com).

U dient wel bij ons langs te komen om uw bestelling op te halen. Wij bieden u dan een heerlijke kop koffie aan bij uw bestelling. Gratis parkeren!

Mail ons uw bestelling via info@palingsound.com. Wij mailen u ons adres waar wij dan aanwezig zijn in Volendam met uw bestelling.

We hebben ook nog een aantal unieke exemplaren (gesigneerde magazines van Cees ‘Poes’ Veerman, Jaap ‘de Koster’ Schilder, Piet ‘de Koster’ Veerman en Arnold Mühren van The Cats.

*** heel veel laatste exemplaren van ons magazine,
zelfs een paar uitverkocht gewaande nummers! ***


De laatste exemplaren van de boeken ‘One Way Wind, de geschiedenis van de Palingsound’ en Piet Veerman ‘The Story Of’. Ook het boek ‘The Cats Lost On Larrabee’ is verkrijgbaar met unieke cd-single van The Cats, en het geweldige album van Specs Hildebrand ‘Ousider’ met cd-single van ‘This Plane’. Natuuurlijk alleen en uitsluitend bij www.palingsound.com.

Ook beschikken we nog over een aantal gesigneerde magazines, cd’s, dvd’s
van The Cats en Piet Veerman.

Wij horen graag van u.
Johan Tol & Michel Veerman

Foto: onbekend.
Verenigingsgebouw Sint Jozef
PX Volendam
Cafe Lennons - Lennons at home
Wijnhandel 't Wijnboertje
Bond Administratie - Advies
Van Dijk Bouw Volendam