Volg Jan Smit op Tv

Vanaf zondag 2 september zal Jan Smit wekelijks te zien zijn bij de TROS om 22:20 uur op Nederland 3, tijdens de uitzending van de realitysoap “Gewoon Jan”. De realitysoap gunt de kijker een blik in het drukke en veelzijdige leven van Jan Smit die dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert. De serie van vijf afleveringen gaat van start met de opnamen van zijn huidige nummer 1 album “Vrienden” en de nummer 1 single “Echte Vrienden”, het duet met Gerard Joling.  Verder zullen o.a. ook de albumpresentatie, de voorbereidingen op de jubileum concerten in Ahoy in oktober, en een kijkje op de filmset van “Het Bombardement” aan bod komen. De speelfilm, waarin Jan de hoofdrol speelt, zal in december in première gaan.
Vanaf woensdag 5 september start bovendien het zesde seizoen van “De Zomer Voorbij”. Jan Smit, DJ’s Coen en Sander, Kees Tol, Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte van de 3JS, maken deel uit van het muzikale gezelschap dat dit jaar afreist naar Zuid Frankrijk.
De reis zal ook dit jaar in het teken staan van vriendschap, mooie muzikale momenten en bijzondere gasten. “De Zomer Voorbij”, bestaat uit een reeks van 10 afleveringen en is vanaf woensdag 5 september wekelijks te zien bij de TROS om 20:30 uur op Nederland 3.  
PSL Bouw & management
Bond Administratie - Advies
Wijnhandel 't Wijnboertje
Cafe Lennons - Lennons at home
Restaurant Le Pompadour
Music Group - Music and More