Trying To Explain - Cats Only cd-dvd box

The Cats: Nederlandse Fab  Five

The Cats:
The Cats mogen gezien worden als de Nederlandse Fab Five. The Beatles worden The Fab Four genoemd, bij The Cats misstaat de naam zeker niet. Arnold Muhren, Cees Veerman, Piet Veerman, Theo Klouwer en Jaap Schilder hebben Volendam op de muzikale kaart gezet. The Cats hebben pionierswerk verricht waarvan de jeugd (Jan Smit, Nick & Simon, Monique Smit, 3Js en eerder BZN) de vruchten hebben geplukt. De muziek van The Cats krijgt een nieuwe inpuls met een schitterende cd-dvd box met niet eerder uitgebrachten beelden op dvd. Op de foto ziet u de producer van The Cats, Klaas Leijen. Leijen en Wim Jongbloed zijn ontzettend belangrijk geweest voor het geluid van The Cats. De mannen verdienen daarvoor eigenlijk een lintje van de Koningin, en in Wims geval nog postuum.  

Dat de spanning bij iedereen begint op te lopen is dan ook niet vreemd. Wat staat er op de cd? Wat staat er op de dvd? Wanneer worden de hoezen van de cd en single bekend gemaakt? Wat wordt de single? Allemaal informatie die u echt op korte termijn te weten komt, hier exclusief op www.palingsound.com.

Bekendmaking:
Wat we wel bekend kunnen maken is dat de cover-foto van de cd heel bijzonder is. JoMi Music Volendam / www.palingsound.com is met fotograaf Marco Bakker naar Amsterdam gegaan om in het Amsterdamse fotoarchief op zoek te gaan naar bijzonder fotomateriaal. En ... dat hebben zij gevonden.

Foto-hoes:
Fotograaf Nico van der Stam maakte in de jaren 60 en 70 heel veel popfoto's. Hij fotografeerde iedereen die er iets toe deed, zo ook de legendarische Volendammer Cats. Het waren nog 'jonge Catjes op het moment dat Van der Stam de Cats vastlegde op de gevoelige plaat. De foto is heel bijzonder en uniek in zijn soort. Nog nooit eerder gepubliceerd of gebruikt voor enig commercieel doeleind. Een prachtige foto.

Bestellen cd-dvd boxset:
Voor meer nieuws over 'Trying To Explain - Cats Only': houd onze website www.palingsound.com in de gaten. Binnenkort de bekendmaking van de playlist van de cd, dvd en de hoes van de single en cd-dvd.

U kunt in de webshop de cd-dvd boxset 'Trying To Explain - Cats Only' met gelimiteerde cd-single
bestellen. De boxset met gelimiteerde cd-single is uitsluitend en alleen bij www.palingsound.com te bestellen. De cd-dvd boxset komt op 4 november 2011 uit.
Wijnhandel 't Wijnboertje
PSL Bouw & management
Gold ontwerp & communicatie
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Drukkerij Nivo
Bond Administratie - Advies