Tamara Tol en de Proppies zingen voor Omroep Midvliet

Tamara Tol en de Proppies zingen voor Midvliet op Kasteel Oud Wassenaar 

Martin Reitsma, muziekjournalist die onder meer schrijft voor 1 Way Wind, organiseert komend weekend op kasteel Oud Wassenaar een steunactie voor Omroep Midvliet   De regionale zender die in haar voortbestaan wordt bedreigd.  

Bekende artiesten als de Volendamse Tamara Tol en de Proppies, Eddy Ouwens, Jennifer Ewbank, Emmaly Brown & Big Swingers, Lou Prince, Ruud Jansen & Nadine Gobin, Sebastian  en anderen verlenen  in het kader van And The Beat Goes On belangeloos hun medewerking aan de opnames van een kerstspecial annex muziekspecial en steunen Midvliet in haar voortbestaan. Alles volledig coronaproef.   

Fenno Werkman, presentator van Top 2000 en Nacht van de Popmuziek op TV en Martin Reitsma doen de presentatie, waarbij ze worden ondersteund door de technische crew van Midvliet en kasteelbeheerder Luc Steverink. Rond de kerst zal de special live worden uitgezonden. Midvliet is mediapartner van Omroep West.  De opnames zijn besloten.   

Kasteel Oud Wassenaar is ook in coronatijd een uitstekende plaats voor vergaderingen en kleinschalige evenementen, geheel coronaproef. Voor info Luc Steverink: 0623411286.

Tekst: Martin Reitsma
Foto: Jan Tuijp (BZN)
Restaurant Le Pompadour
Van Dijk Bouw Volendam
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Veltkamp
Bond Administratie - Advies
Cafe Lennons - Lennons at home