Specs update (10)

Specs Hildebrand.

Tafels reserveren voor Specs Concert:
Heeft u al kaarten voor het jubileumconcert van Specs? Nee. Reserveer de kaarten nu snel. De kaarten zijn te bestellen via onze webshop! Indien u met een groep bijelkaar wilt zitten, dan kunt u een tafeltje bij ons reserveren. Mail ons even met hoeveel personen u wilt komen, en wij regelen de rest. Contact via: info@palingsound.com. The Specs Hildebrand Crew ziet u graag komen. Wij gaan er 19 november 2011 een Specstakel van maken. U ook? Kom en bestel uw kaarten nu! 

DOWNLOAD de single 'This Plane' van Specs Hildebrand:
http://itunes.apple.com/nl/album/this-plane-single-single/id474053229


Itunes:
Vanaf vandaag, vrijdag 21 oktober 2011, is de single 'This Plane' van Specs Hildebrand te downloaden op ITunes. Klik op de onderstaande link om 'This Plane'  te downloaden.
http://itunes.apple.com/nl/album/this-plane-single-single/id474053229


Harry's Blues:
Specs Hildebrand is op 6 december 2011 te gast in het radioprogramma Harry’s Blues. Specs was ooit een keer eerder al tegast bij Albert Haar. Destijds werd er een hele leuke opname gemaakt met Jip Golsteijn (Bluesspots) die toen nog deel uitmaakte van Ugly Duckling.
Specs wordt ontvangen door Albert in de studio van Radio Drenthe te Assen. Specs is dan een uur lang gast in Harry’s Blues en mag zijn eigen muziekkeuze bepalen. Natuurlijk ook veel aandacht voor zijn nieuwe album.

Specs op iTunes:
Vanaf zaterdag 19 november 2011, de dag van de release, is het nieuwe album 'Outsider' van Specs Hildebrand ook te downloaden via iTunes. Paso Records heeft een deal gemaakt, en Specs gaat dan ook helemaal digitaal. Niet alleen het album 'Outsider' maar ook de single 'This Plane' en het vorige album 'A Wink At The Moon' kunnen dan worden gekocht via iTunes.

Amsterdam FM (1):
Vanmiddag waren Specs Hildebrand en Roy de Smet te gast bij het radioprogramma 'De Puber en de Meester'. Het werd een prachtige uitzending waar beide heren voldoende aan het woord werden gelaten door Mathilde Santing. Specs en Roy speelden ieder twee songs live. Vanmiddag luisterden ruim 20.000 mensen naar de uitzending. Prachtige reclame voor het jubileumconcert van Specs a.s. 19 november 2011 in de Rocktempel PX te Volendam.

Vrijdag 23 en maandag 26 september fotoshoot met Marco Bakker:
Een cd uitbrengen vraagt veel van een artiest. Afgelopen vrijdag was er een fotoshoot voor de Brijkey Beat serie in de Stadskrant. Fotograaf Marco Bakker heeft alles uit de kast gehaald om de Nederlandse Johnny Cash / Bob Dylan zo goed mogelijk vast te leggen op de gevoelige plaat, en dat is gelukt. Afgelopen maandag was er wederom een shoot. Er wordt een poster gemaakt voor het Instore concert van Specs op 26 november 2011 om 14.00 in de Phone House in Volendam. In de foto bij deze update een klein voorproefje. Reserveer deze zaterdag in uw agenda. Het gaat een Specstakel worden.

Amsterdam FM (2):
Dinsdag 15 november 2011 is Specs te gast in het radio-programma van Stephan Kraan. Specs is te horen van 16:00 t/m 17:00 uur. Specs gaat zeven nummers live doen. Zeer zeker de moeite waard om even te luisteren naar Amsterdam FM.

Amsterdam FM (1):
Op zaterdag 1 oktober 2011 is Specs Hildebrand te gast bij het radio-programma "De Puber en de Meester" van Mathilde Santing op Amsterdam FM. Het programma wordt uitgezonden tussen 14:00 t/m 15:00 uur. Specs neemt singer-songwriter Roy de Smet mee. Het programma laat een beeld zien van de prof (Specs Hildebrand) en de leerling (Roy de Smet). Mathilde gaat Specs en Roy interiviewen en de heren zullen ieder twee songs live ten gehore brengen.

TV-Oost:
Op 20 oktober 2011 zit Specs in het radio en tv programma Goeiemorgen Overijssel van de omroep RTV-Oost. Van  09.00 t/m 10.00 uur verteld Specs over zijn komende album 'Outsider' en de single 'This Plane'.

LOVE:
Op zaterdag 5 november 2011 zit Specs live bij de LOVE. Van 13:00 t/m 15.00 wordt hij aan de tand gevoeld door Cor Dovendans over zijn single 'This Plane' en het album 'Outsider' dat 19 november 2011 gaat verschijnen. Kaarten voor het concert en cd presentatie zijn verkrijgbaar in de webshop van www.palingsound.com.

‘This Plane’:
Op vrijdag 9 september 2011 is de cd-single ‘This Plane’ uitgekomen. De single is een track van het album ‘Outsider’ dat op 19 november 2011 zal uitkomen. De single is een verzamelobject geworden. Naast ‘This Plane’ is het nummer ‘Monday Cars’ te vinden op de single. Een song dat zo’n 12 jaar geleden is opgenomen met o.a. Jip Golsteijn en Evert ‘Jash’ Veerman. ‘Monday Cars’ is ook te vinden op het nieuwe album, maar dan in de 2011 versie. De single is te koop via www.palingsound.com of bij de Phone House in Volendam (Stationsstraat 8).

Instore Concert Specs Hildebrand:
Op zaterdag 26 november 2011 om 14:00 uur geeft Specs Hildebrand een exclusief instore concert in de Phone House in Volendam. Joop Bouwman, directeur van Phone House Volendam: "Specs gaat de tent op zijn kop zetten. Iedereen is van harte welkom. De Phone House aan de Stationsstraat 8 in Volendam is altijd 'bereikbaar'. Het gaat een Specstakel worden." Dus zet hem in je agenda. Instore Concert Specs Hildebrand op zaterdag 26 november 2011 in Volendam.

Info concert:
Op: zaterdag 19 november 2011
Vanaf: 20.00 uur
In: PX Theater
T.g.v. 35 jaar Specs
Optreden van: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests
Support act: Kees Nor
Een tafeltje reserveren tijdens dit concert is mogelijk!
Entree: € 20,= (inclusief cd), kaarten zijn verkrijgbaar via www.pxvolendam.nl of www.palingsound.com
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Drukkerij Nivo
Gold ontwerp & communicatie
Restaurant Le Pompadour
PSL Bouw & management
Veltkamp