Specs update (1)

Specs Hildebrand.

TV-Oost:
Op 20 oktober 2011 zit Specs in het radio en tv programma Goeiemorgen Overijssel van de omroep RTV-Oost. Van  09.00 t/m 10.00 uur verteld Specs over zijn komende album 'Outsider' en de single 'This Plane'.

LOVE:
Op zaterdag 12 november zit Specs live bij de LOVE. Van 13:00 t/m 15.00 wordt hij aan de tand gevoeld door Cor Dovendans over zijn single 'This Plane' en het album 'Outsider' dat 19 november 2011 gaat verschijnen. Kaarten voor het concert en cd presentatie zijn verkrijgbaar in de webshop van www.palingsound.com.

‘This Plane’:
Op vrijdag 9 september 2011 is de cd-single ‘This Plane’ uitgekomen. De single is een track van het album ‘Outsider’ dat op 19 november 2011 zal uitkomen. De single is een verzamelobject geworden. Naast ‘This Plane’ is het nummer ‘Monday Cars’ te vinden op de single. Een song dat zo’n 12 jaar geleden is opgenomen met o.a. Jip Golsteijn en Evert ‘Jash’ Veerman. ‘Monday Cars’ is ook te vinden op het nieuwe album, maar dan in de 2011 versie. De single is te koop via www.palingsound.com of bij de Phone House in Volendam (Stationsstraat 8).

Info concert:
Op: zaterdag 19 november
Vanaf: 20.00 uur
In: PX Theater
T.g.v. 35 jaar Specs
Optreden van: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests
Support act: kees Nor
Entree: € 20,= (inclusief cd), kaarten zijn verkrijgbaar via www.pxvolendam.nl of www.palingsound.com
Restaurant Le Pompadour
Wijnhandel 't Wijnboertje
PX Volendam
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Music Group - Music and More
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam