Specs met -Jan Reiling nieuwe bassist Living Room Band


Na 28 jaar trouwe dienst heeft Hubert Knuvelder The Living Room Band van Specs Hildebrand verlaten. Op maandag van kermis nam hij, tijdens een spetterend optreden,  muzikaal afscheid van Specs, Frans Pelk en Kees Steur.
Goede raad leek duur voor Specs Hildebrand & The Living Room Band. Wie was als muzikant goed genoeg, en bovendien in het bezit van voldoende gevoel voor humor, om de sympathieke, bescheiden Amsterdammer (citaat: Johan Derksen) op te volgen? 
De oplossing voor het probleem bleek in Edam te wonen.
Niemand minder dan Evert-Jan Reilingh namelijk, zal de bas gaan bespelen bij Specs Hildebrand & The Living Room Band.
Evert-Jan en Specs deelden in het verre verleden al enige malen het podium: In de jaren ’70 als leden van het allereerste Philantropisch Orkest. In 1980 speelde Reilingh bas bij Specs, toen deze optrad in Ahoy Rotterdam als onderdeel van het indertijd roemruchte Wembley Country Festival. De Volendamse muziekliefhebber zal hem echter vooral herinneren als de uitstekende bassist van de roemruchte band Left Side.

Op vrijdag 9 november zal Evert-Jan Reilingh zijn officiële debuut maken met Specs en zijn mannen. Op die avond namelijk gaan Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests een bijzonder theaterconcert geven in Restaurant Le Pompadour.

Tijdens voorgaande edities is reeds gebleken dat de theaterconcerten van Specs sowieso speciale gebeurtenissen zijn: mooie songs – eigen werk en schilderachtige covers – op semi-akoestische wijze vertolkt, gelardeerd met prachtige (sterke) verhalen.
Het bijzondere van deze editie is echter dat het een theaterconcert met een culinair randje wordt: De bezoekers zullen voor aanvang van het concert en tijdens de pauzes getrakteerd  worden op diverse kleine specialiteiten van de kaart (o.a. gegrillde coquilles en Sichuan ossenhaas).
Als extra attractie zullen deze heerlijkheden ‘ live’ bereid worden door de chefs van Le Pompadour. Dit alles onder het motto: Specs Live & The Chefs Cooking.

Kaarten à € 35,- (excl. consumpties) zijn verkrijgbaar in Le Pompadour
(tel: 0299 399888).
Er kan, indien gewenst, per tafel gereserveerd worden (min. 6 personen).

Theaterconcert: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests
In: Restaurant Le Pompadour (tel: 0299 399888, www.olddutch.nl)
Op: vrijdag 9 november
Aanvang: 20.00 uur  Zaal open: 19.00 uur.
Entree: € 35 (excl. consumpties)
Restaurant Le Pompadour
PX Volendam
Veltkamp
Bond Administratie - Advies
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Tol Plaatwerk B.V.