Specs Live & The Chefs Cooking. Concertbuffet in Le Pompadour


Samen met zijn Living Room Band & Gasten geeft singer/songwriter Specs Hildebrand op vrijdag 27 november weer een theaterconcert – of spreken we in dit geval van een ‘concertbuffet’? -  in Restaurant Le Pompadour.  Het wordt alweer de 4e(!) editie van Specs Live & The Chefs Cooking.

Net als tijdens de 3 voorgaande, drukbezochte edities kunnen de toeschouwers genieten van eigen werk en schilderachtige covers – op semi-akoestische wijze vertolkt. De sterke verhalen zullen ook deze keer uiteraard niet ontbreken.  Gezeten in/op een comfortabele stoel kan er ongestoord naar die songs en die verhalen geluisterd worden.
Hoewel: gezeten….. Tijdens de vorige editie trok halverwege de avond een groot deel van het publiek, aangemoedigd door de aanstekelijke muziek van Specs en zijn mannen, spontaan de dansschoenen aan en bleek Le Pompadour plotseling ook de beschikking over een dansvloer te hebben.

Maar – zeker net zo belangrijk! - ook op culinair gebied zal het publiek  niets tekort komen: Voor aanvang van het concert en tijdens de pauzes zullen de aanwezigen  getrakteerd worden op een heerlijk warm en koud buffet.
Als extra attractie zullen de verschillende heerlijkheden ‘ live’ bereid worden door de culinaire brigade van Le Pompadour, onder leiding van chef Kino Eerdhuijzen.

Op vrijdag 27 november slaat u dus twee vliegen in één klap: Een mooi concert van Specs c.s. en een heerlijk buffet van Kino en zijn mannen.

Het spreekt vanzelf dat van tevoren een tafel naar keuze gereserveerd kan worden.

Kaarten à € 37,50 (excl. consumpties) voor dit unieke evenement  zijn vanaf heden verkrijgbaar in Le Pompadour  (tel: 0299 399888).
Er kan, indien gewenst, per tafel gereserveerd worden.

Specs Live & The Chefs Cooking (4)
Theaterconcert: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Gasten.
In: Restaurant Le Pompadour (tel: 0299 399888, www.olddutch.nl)
Op: vrijdag 27 november
Aanvang: 20.00 uur  Zaal open: 18.30 uur.
Entree: € 37,50 (excl. consumpties)
Van Dijk Bouw Volendam
Cafe Lennons - Lennons at home
Restaurant Le Pompadour
Bond Administratie - Advies
Wijnhandel 't Wijnboertje
Verenigingsgebouw Sint Jozef