Specs Hildebrand zaterdag live in PX, be there!

Feest voor Specs en het publiek!

Aanstaande zaterdag is het zover: na ruim 5 jaar zullen Specs Hildebrand & The Living Room Band & Gasten weer eens een daverend concert geven in Volendam. Vanaf 20.00 uur is het PX Theater the place to be. Niemand minder dan Kees Nor zal op dat tijdstip de avond op zijn geheel eigen wijze openen.

Na zijn 30-jarig jubileumconcert, gekoppeld aan de officiële release van het album ‘A Wink At The Moon’ in maart 2006, verscheen Specs alleen nog maar akoestisch op de 2 grotere podia die Volendam rijk is. De vier(!) theaterconcerten waren succesvol, maar nu is het weer eens tijd voor een flitsende herhalingsoefening.
Specs Hildebrand & The Living Room Band, verschillende gasten, elektrische gitaren, een basgitaar, drums, accordeon, saxofoon, mondharmonica’s, country, rock & roll, blues, covers, eigen werk, staanplaatsen, al dan niet gereserveerde hoge en lage tafels met zitplaatsen, de bar open, vloeibare versnaperingen en allerlei leuke mensen bij elkaar. Alsof je een emmer leegschudt. Het lijkt de Spoorbuurt wel op maandag van kermis!

Er zijn 2 redenen voor al dit feestgedruis: ’35 Specs’ is de eerste. Het is alweer meer dan 35 jaar geleden dat de eerste, toen nog, elpee van Specs Hildebrand, ‘File Under Popular’, verscheen.
Direct daarmee in verband staat die andere reden: zaterdag zal ook het nieuwe dertiende (13e!!) album van Specs, getiteld ‘Outsider’ officieel gepresenteerd worden. Om dit niet geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft Paso Records, het label dat het album uitbrengt, een belangrijk deel van het vaderlandse rockjournaille uitgenodigd. Specs zal kort worden toegesproken en er zullen wat foto’s worden gemaakt. Maar er zal vooral veel en intensief gemusiceerd worden. Aan de kwaliteit van de geboden muziek behoeft bij Specs en zijn kompanen natuurlijk nooit getwijfeld te worden. Als klap op de vuurpijl krijgen alle aanwezigen, op vertoon van hun entreebewijs, na afloop een exemplaar van ‘Outsider’ mee.

Zo’n avond wil niemand toch missen? Nou dan!

Optreden van: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests
Support act:     Kees Nor
Vanaf: 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur
In: PX
Entree: € 20 (incl. gratis cd).

Kaarten verkrijgbaar in de webshop!
PX Volendam
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Verenigingsgebouw Sint Jozef
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Wijnhandel 't Wijnboertje