Specs Hildebrand & Janos Koolen

‘Tribute To The Trinity’
 
Specs eert zijn helden
 
Veel van de muzikale helden van singer-songwriter Specs Hildebrand (66) zijn de laatste jaren overleden. Anderen hebben stilaan de leeftijd bereikt waarop het punt het tijdelijke voor het eeuwige te wisselen, nadert.
 
Om enige van die helden een passend eerbetoon te geven is er een theaterconcert samengesteld met als titel: Tribute To The Trinity. (Celebrating the songs of Guy Clark, Townes Van Zandt and Mickey Newbury). And more!
 
Samen met multi-instrumentalist Janos Koolen zal Specs Hildebrand op vrijdag 14 juli 2017 in het PX Theater meerdere songs van bovengenoemde singer-songwriters ten gehore brengen
 
Janos Koolen (36)  is een veelgevraagd sessiemuzikant en vaste begeleider van Frédérique Spigt. Verder speelt hij bluegrass met Monroe (met o.a. Douwe Bob) en Steam Powered Aereo Plane (met o.a. Fay Lovsky).
 
Als extra - And more! – zullen ook enige songs van andere, al dan niet nog in leven zijnde, grote voorbeelden en nieuw materiaal van Specs zelf ten gehore gebracht worden.
Wie de live-reputatie van Specs een beetje kent, zal niet verbaasd zijn te vernemen dat hij en Janos de nummers van bovengenoemde artiesten op geheel eigen wijze zullen benaderen. Uiteraard met respect voor het origineel.
 
 
Als de agenda het toestaat, en die kans is niet gering, zal een mystery-guest, een artiest die door Specs zeer bewonderd wordt, ook een bijdrage leveren. 
 
Een unieke avond, voor de liefhebber.
 
 
Tribute To The Trinity
Celebrating the songs of Guy Clark, Townes Van Zandt & Mickey Newbury.
And more!
 
Door:         Specs Hildebrand & Janos Koolen
In :             PX Theater (theateropstelling!)
                  Zeestraat, Volendam.

Op:            Vrijdag 14 juli 2017
Aanvang:  20.00 uur. (Zaal open: 19.00 uur)
Entree:      € 10,00.

Link naar webshop om uw kaarten te bestellen.
http://www.palingsound.com/webwinkel/item/concert-specs-en-janos-koolen/

KAARTEN KUNT U BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP BIJ OVERIGE! RESERVEER EN BETAAL VIA ONZE SITE EN DE KAARTEN LIGGEN BIJ DE DEUR VAN PX KLAAR OP DE DAG VAN HET CONCERT. U KUNT OM 19:00 UUR DE KAARTEN OPHALEN!
 
Tol Plaatwerk B.V.
PSL Bouw & management
Wijnhandel 't Wijnboertje
Gold ontwerp & communicatie
Veltkamp
C. van de Gracht & Zn. B.V.