Specs concert 11 oktober 2013 met Robin & Jory

The Living Room Sessions in PX

Robin & Jory openen voor Specs.

Tijdens ‘The Living Room Sessions’, het komende theaterconcert van Specs Hildebrand in het PX Theater op vrijdag 11 oktober, zullen Robin Küller (21) en Jory Jonk (28) het voorprogramma verzorgen.

Robin en Jory zijn beiden zanger en gitarist van de soul-, blues- en rock & rollband Saboe Experience. Hoewel de mannen aan Saboe de handen en de stembanden vol hebben, maken zij als duo zo nu en dan een akoestisch uitstapje. Het repertoire bestaat bij die gelegenheid vooral uit bewerkingen van songs van o.m. Ray Charles, Otis Redding, Van Morrison en Johnny Cash. Ook helden van Specs zelf, niet geheel toevallig de oom van Küller.

Het is niet voor de eerste keer dat Specs en Robin het podium delen: Tijdens een alternatieve kerstshow 2 jaar geleden in Paradiso werd voor de eerste keer samen opgetreden. Ook leverde Robin Küller een bijdrage aan het jubileumconcert van Specs in PX. Tijdens dat concert werd ook diens laatste cd ‘Outsider’ gepresenteerd, een album waaraan de jonge vocalist ook een bijdrage leverde.

Tot genoegen van Specs openen Robin & Jory op 11 oktober a.s. in PX. ‘The Living Room Sessions’ Twee jonge honden die mooie muziek op karaktervolle wijze vertolken en oudere heren die daarna hetzelfde zullen doen: Het wordt heel bijzonder in het PX Theater bij ‘The Living Room Sessions’. Een avond om niet te missen!!

‘The Living Room Sessions’
Theaterconcert van Specs Hildebrand.
M.m.v. Frans Pelk, Evert-Jan Reilingh, Kees Steur, Jan Keizer en Rob Kruisman

Support act: Robin Küller & Jory Jonk

Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.00 uur)
Entree: € 15,-
Kaarten via www.pxvolendam.nl of aan de zaal.

Foto's: Michel Veerman
Specs Hildebrand & The Living Room Band with Piet Veerman
Maandag 7 oktober 2013 in 't Winckeltje te volendam.
Music Group - Music and More
Cafe Lennons - Lennons at home
PSL Bouw & management
Veltkamp
Drukkerij Nivo
Tol Plaatwerk B.V.