Opnieuw edelmetaal voor Jan Smit


“ECHTE VRIENDEN” MET PLATINA BEKROOND

De single “Echte Vrienden”, het duet van Jan Smit en Gerard Joling, staat reeds voor de derde week genoteerd op de eerste plaats van de vaderlandse hitlijst, met een verkoopaantal op de teller van ruim 20.000 stuks.

Gisteravond, tijdens de uitzending van het tv-programma ‘VI Oranje’ op RTL-4, was zanger, en tevens voetbalfanaat, Jan Smit als gast aan tafel. Ook Gerard Joling was uitgenodigd in de  ‘VI Oranje’ studio, dus het overhandigen van een platina award aan beide zangers voor de single “Echte Vrienden”, was een ‘inkoppertje’ voor de presentatoren.

Jan had heel even tijd vrij kunnen maken om, tussen de opnamen door van de Nederlandse speelfilm “Het Bombardement”, bij de tv-uitzending aanwezig te zijn. De film waarin hij de hoofdrol vervult en die gedeeltelijk in Boedapest wordt opgenomen, zal eind 2012 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

Aan het eind van het programma brachten Jan en Gerard het bekroonde “Echte Vrienden”, de vijftiende nummer 1 hit van Jan Smit, ook nog ten gehore.

Van Jan Smit, die dit jaar zijn vijftienjarig jubileum viert, verschijnt 10 augustus het nieuwe album, getiteld “Vrienden”.

In het kader van zijn jubileum geeft Jan Smit 5 concerten in Ahoy, te Rotterdam. Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober zijn reeds uitverkocht. Voor het optreden op zaterdag 20 oktober en het middagconcert op zondag 21 oktober zijn nog kaarten beschikbaar. Ticketinformatie is terug te vinden op de website van Jan Smit.
 
Van Dijk Bouw Volendam
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
PSL Bouw & management
Restaurant Le Pompadour
Tol Plaatwerk B.V.
Verenigingsgebouw Sint Jozef