No Pictures Please

Persbericht!

No Pictures Please & Friends zaterdag 2 juli in PX Volendam.

Nog even een dat is het zover. Het reünie concert van No Pictures Please & Friends. In het diepste geheim wordt er al weken geoefend om de boel weer scherp te krijgen.
De repetitie sessie's worden er steeds leuker op en langzaam maar zeker komt het gevoel van toen weer terug.
Ook melden zich spontaan steeds meer muzikale vrienden aan.

Het voorprogramma die avond zal worden verzorgt door de nieuwe formatie Blanco en dit op speciaal verzoek van No Pictures Please zelf. Zij vinden het namelijk belangrijk dat jonge muzikanten zoveel mogelijk moeten en kunnen spelen.

Voor de leden van No Pictures Please wordt zaterdag 2 juli een hele speciale avond. Vooral de samenwerking met de muzikale vrienden van die avond wordt een hele bijzondere. Door de jaren heen hebben zij met veel muzikanten mogen samenwerken, en een hoop van deze muziekvrienden komen graag langs om een moppie mee te spelen.

Men kan dus die avond veel vuurwerk verwachten van klassiekers tot eigen nummers. Zelf het legendarische Hare Chrisna of Ha die Christa zal de revue nog éénmaal passeren.
Al heel veel aanvragen zijn er geweest om weer de draad op te pakken, maar dit zal niet gaan gebeuren.

Zaterdag 2 juli zal voor NPP definitief het doek vallen, dus zorg dat je erbij bent.

Zaal PX gaat open om 19.00 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Kaarten kosten slechts € 13,00 ( te koop via http://www.pxvolendam.nl/ , kantoor van de PX of aan de deur zelf die avond ) en de opbrengst van die avond ( minus de gemaakte kosten ) zal worden gegeven aan een nog nader te bepalen goed doel! 
Music Group - Music and More
Cafe Lennons - Lennons at home
Restaurant Le Pompadour
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Veltkamp
C. van de Gracht & Zn. B.V.