Nieuw album Mon Amour binnenkort uit!

PERSBERICHT
MON AMOUR PRESENTEERT NIEUW ALBUM OP 19 APRIL IN VOLENDAM

Volendam, 3 april 2012 - Op donderdag 19 april presenteert Mon Amour het nieuwe studio-album 'Sing Me a Song' in het Volendamse hotel-restaurant Old Dutch. 's Avonds zal de band speciaal voor hun fans een concert geven in de Sint Jozefvereniging, ook in Volendam. Ex-BZN zangeres Carola Smit zal de band op beide locaties het nieuwe album uitreiken. Een dag later, op vrijdag 20 april, komt het derde Mon Amour album officieel uit. Het nieuwe werk bestaat uit twaalf muzikale pareltjes die ook te horen zijn, samen met bekende BZN klassiekers, tijdens de huidige theatertournee waarmee Mon Amour nog tot eind mei door het hele land te zien is.

In 2007 stopte BZN, de meest succesvolle Nederlandse band aller tijden. Voor veel BZN-fans betekende dit het einde van een tijdperk. BZN drummer Jack Veerman was echter nog niet klaar om te stoppen en richtte en nieuwe band op met zes gelijkgestemde topmuzikanten: Linda Schilder (zang), Peter de Haan, (zang), Nico Tol (gitaar), Hans Keizer (toetsen) en Daniel Metz (accordeon). Met Mon Amour was een zevenkoppige BZN tribute band geboren. De eerste optredens met BZN repertoire waren zeer succesvol en de reacties overweldigend.
De nieuwe band zet de muzikale lijn van BZN voort, maar in een eigentijds Mon Amour 'jasje' met Linda en Peter als vertolkers van oude en nieuwe nummers.

Eerste lustrum & tour Mon Amour
De rasmuzikanten van Mon Amour hebben allemaal hun eigen muzikale geschiedenis. Zo heeft Linda onder meer jarenlang in het plaatselijke kerkkoor gezongen en meegedaan aan Idols en studeerde toetsenist Hans Keizer af aan het conservatorium. Maar zoals het echte muzikanten betaamt ontstond de behoefte om nieuw, eigen werk te schrijven. Zo gezegd, zo gedaan en het eerste album van Mon Amour met eigen nummers, 'After All These Years', kwam uit in 2009. Een jaar later was daar de tweede langspeler 'A Matter of Time', beide albums werden bij het publiek zeer positief ontvangen. Anno 2012 bestaat Mon Amour vijf jaar en viert het eerste lustrum met een theatertour waarmee ze van Franeker tot Bergen op Zoom door het land reizen en het nieuwe album 'Sing Me a Song' dat op vrijdag 20 april uitkomt.
 
PSL Bouw & management
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Wijnhandel 't Wijnboertje
Veltkamp
Tol Plaatwerk B.V.
Drukkerij Nivo