Nick & Simon gaan vreemd

Nick & Simon gaan vreemd met Acda & De Munnik! Dat maakte Simon vandaag bekend in Gouden Uren.

Afgelopen vrijdag belt Jan-Willem Roodbeen tijdens diens Roodshow met Nick, naar aanleiding van geruchten dat hij en Simon uit elkaar zouden gaan. Nick stelt Jan-Willem enigszins gerust door te zeggen dat het goed gaat tussen de twee, maar blijft toch opvallend vaag.

Vooral op de vraag of er anderen in het spel zijn, reageert Nick bevestigend noch ontkennend. Uiteindelijk zegt hij toe vandaag, maandag 22 augustus, meer duidelijkheid te geven in een gesprek met Daniël Dekker in Gouden Uren.

Nu is dan eindelijk duidelijk wat er allemaal aan de hand is: Nick & Simon zijn niet uit elkaar, maar gaan wel vreemd! Beide op hetzelfde moment nog wel en met een ander stelletje, te weten Acda & De Munnik.

De twee duo's konden het zo goed met elkaar vinden, dat ze besloten ons allemaal mee te laten genieten van de wederzijdse magie! Uit de dubelklik komen twee unieke singles voort: Nick & Thomas: Sterker Dan Ooit + Keizer & De Munnik: Kijk Me Na.

De twee gekruiste singles worden vandaag de hele dag om en om gedraaid, elk uur één. Zo kan iedereen vast aan het idee wennen dat we niet één duo kwijt zijn, maar twee duo's rijker!Nick & Thomas
Keizer & De Munnik
De hele dag op Radio 2
Maandag 22 augustus 2011

Bron: Radio 2
Gold ontwerp & communicatie
Veltkamp
PX Volendam
Music Group - Music and More
Drukkerij Nivo
Cafe Lennons - Lennons at home