Nick & Simon brengen ode aan alle vrouwen

Na hun ode aan ‘Julia’ en 153 andere vrouwen bezingen Nick & Simon nu alle vrouwen met hun nieuwste single:  ‘Leve de Vrouw’. Middels deze single, geschreven  door Simon Keizer, Jan Dulles en Jaap Kwakman, laten Nick & Simon horen dat zij als mannen eigenlijk niet zonder ‘de vrouw’ kunnen. Speciaal voor de videoclip heeft het muzikale duo een complete Utrechtse studentenvereniging opgetrommeld om uit hun dak te gaan tijdens de opnames.

Simon over de single: Het liedje is geschreven voor mijn vrouw, maar ook voor mijn buurvrouw, mijn  moeder, mijn  nichtje, mijn tante... Voor de vrouw in zijn algemeenheid, want wat is een man zonder vrouw?

Nick over de opnames van de clip:  We treden eigenlijk drie keer per week op voor mooie jonge vrouwen, dus wat dat betreft was het niet wereldschokkend.  Maar leuk is het wel natuurlijk, het zijn gewoon hele aangename werkomstandigheden…  goede secundaire arbeidsvoorwaarden eigenlijk..

Via social media riepen Nick & Simon andere mensen op om hun ode aan de vrouw te brengen. Ook bekende Nederlanders als Humberto Tan, Jamai Loman, Kimberly Klaver en Jan Kooijman reageerden op deze oproep en plaatsten een filmpje online.

De nieuwe single, afkomstig van het verzamelalbum “Herinneringen: Het Beste van Nick & Simon” , is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar.
Cafe Lennons - Lennons at home
Bond Administratie - Advies
Wijnhandel 't Wijnboertje
Veltkamp
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Verenigingsgebouw Sint Jozef