NICK & SIMON 4X PLATINA AWARD

Vanmiddag ontvingen Nick & Simon een 4x platina award voor hun album “Vandaag”, dat uitkwam in september 2007, voor de verkoop van meer dan 200.000 stuks van dit album. In Volendam werd het populaire duo op ludieke wijze verrast, waarbij zij een unieke award kregen voor deze geweldige prestatie.

Uit handen van Anne en Stijn van Stichting Edukans ontvingen zij elk een schoenendoos met daarin twee mini-awards, referend aan het Schoenmaatjes concert dat het populaire duo zal geven op 9 april in Ahoy Rotterdam. Tegen inlevering van een schoenendoos gevuld met schoolspulletjes is het mogelijk om het middagconcert bij te wonen. De gevulde schoenendoos is bestemd voor kinderen in ontwikkelingslanden. Bestel voor slechts € 7,50 een kaartje en neem de gevulde schoenendoos mee naar de Ahoy op 9 april. Met het bedrag dat betaald wordt voor het kaartje, worden de verzendkosten van de schoenendoos gedekt. Voor meer informatie over deze actie: www.edukans.nl. Kaarten zijn te bestellen via de Nationale Theater Kassa, www.ntk.nl.

Momenteel staan Nick & Simon hoog in de hitlijsten met het album “Fier” en de single “Wijzer (Dan Je Was)”, de speciale Symphonica In Rosso versie
PX Volendam
Restaurant Le Pompadour
Cafe Lennons - Lennons at home
Veltkamp
Tol Plaatwerk B.V.
Music Group - Music and More