Nick & Simon

Nick & Simon zijn zojuist in Volendam dubbel verrast. Anita Witzier (Memories) kwam het muzikale duo verblijden met het eerste exemplaar van hun verzamelalbum ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’ dat vandaag in release is gegaan. Als klap op de vuurpijl kwam Gaston Starreveld (Postcode Loterij) aanvaren op een miljoenenjacht met een Award voor ruim 1 miljoen verkochte exemplaren onder zijn arm. Nick & Simon verkochten sinds de start van hun muzikale carrière totaal ruim 1 miljoen units (albums en dvd’s).


Nick & Simon brachten begin 2006 hun allereerste single ‘Steeds Weer’ uit. Ruim 8 jaar; zeven albums en zes dvd’s later vonden ze het tijd voor een verzamelalbum onder de noemer ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’.
Het verzamelalbum is een dubbelaar en bevat de Top 20 beste liedjes (samengesteld door de fans); vier nieuwe songs, waaronder de meest recente single ‘De Horizon’ en hoogtepunten uit het concert ‘Sterker in GelreDome’. Daarnaast wordt er een unieke fanbox uitgebracht door Artist & Company bestaande uit 3 cd’s, 2 dvd’s en een verzilverde herinner-RING aan een kettinkje. 
De Award voor 1 miljoen verkochte exemplaren is een optelsom van alle verkochte albums en dvd’s die Nick & Simon tot nu toe hebben uitgebracht.

De dubbel cd Herrineringen 'Het Beste Van'  is nu tekoop in onze shop.
 
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Nemass de Boer
Café Restaurant De Groene
Tol Plaatwerk B.V.
Totaalbouw Volendam
Drukkerij Nivo