Monique Smit Schoenenreus

Schoenenreus is een unieke samenwerking aangegaan met zangeres en presentatrice Monique Smit. De persoonlijke stijl en Hollandse nuchterheid van Monique Smit sluiten perfect aan op de positionering van Schoenenreus. Donderdag 31 mei vond in een studio in Amsterdam de aftrap van de samenwerking plaats, die start met een fotoshoot van de nieuwe najaarscollectie.

Vanaf juli is Monique Smit voor het eerst te zien op abri’s in het hele land. Ook verschijnt ze komend najaar in Schoenenreus-folders, op posters in de filialen, in dagbladadvertenties en op de website. Monique Smit is gek op schoenen en dat laat ze zien in deze uitingen, waarin ook haar persoonlijke selectie uit onze collectie wordt gepresenteerd.

Over Schoenenreus
In 1969 opende het eerste Schoenenreus-filiaal haar deuren. Momenteel zijn er meer dan tweehonderd filialen in Nederland en België, waar de klant terecht kan voor een modieus, scherp geprijsd assortiment schoenen en (sport-)kleding van een verrassend goede kwaliteit. Begin dit jaar zijn negen Schoenenreus-filialen volledig vernieuwd en aangepast aan wordt de collectie eigentijds gepresenteerd. Fris, overzichtelijk en actueel zijn de kernwoorden van de nieuwe Schoenenreus-winkelformule.
Dit najaar zullen nog eens 10 filialen worden omgebouwd naar de nieuwe formule.

Monique Smit
De Volendamse Monique Smit (23) presenteert sinds 2007 de Z@PP Kids Top 20 en bracht in 2008 haar succesvolle debuutalbum ‘Stel je voor’ uit, met de hits ‘Wild’, ‘Blijf je vanavond bij mij’, ‘Vrouwenalfabet’ en ‘Stel je voor’. In 2010 verscheen haar tweede album, ‘Verder’.  
PX Volendam
Van Dijk Bouw Volendam
Bond Administratie - Advies
Wijnhandel 't Wijnboertje
Gold ontwerp & communicatie
Restaurant Le Pompadour