Mon Amour neemt nieuwe clip op op Ameland

Mon Amour gaat zaterdag as. haar clip opnemen op Ameland. Ook zal daar een optreden gegeven worden. De single heet  ''Music Makes The World Go Around'' .
Klein Vaarwater in Buren bestaat dit jaar vijftig jaar en het vakantiepark heeft Mon Amour uitgenodigd om de feestvreugde met een spetterend concert te verhogen. Op 5 maart speelt de band van Jack Veerman twee grote sets van 75 minuten in De Boeg. “Het is een avondvullend programma,” vertelt Veerman. “En het wordt groot feest!”

Mon Amour speelt de bekende Mon Amour sound en de band zal nummers van hun nieuwe cd ten gehore brengen. Het nummer ‘Music makes the World go round’ is een van Daniël Metz zijn favorieten. “Het is een liedje van toetsenist Hans Keizer. Een erg mooi nummer.” Metz verheugt zich er al op dat hij het in Buren, in de Boeg, mag spelen. “Ik heb er heel veel zin in.”
Veerman en Mon Amour willen wel vaker optreden op Ameland. De muziekman uit Volendam heeft in ieder geval voor elk jaar een weekend Ameland met zijn vrienden op het programma staan. Vorig jaar deden ze dat voor het eerst. “Dat is zo goed bevallen!”
Metz zit inmiddels full time in de muziek. Deels speelt hij accordeon in Mon Amour en verder geeft hij lessen drummen, piano en accordeon. Het bevalt hem uitstekend.

Mon Amour zit momenteel middenin een theatertour. Het optreden in Buren past daar wel bij. “Het is een leuke mix met de andere optredens.” In de theaters zit het publiek in een lekkere theaterstoel te genieten van de muziek. In de Boeg zal dat heel anders zijn. Daar zal een deel van het publiek kunnen zitten – voor Daniëls oma van 90 is al een stoel gereserveerd – maar het grootste deel van het publiek zal dansend voor de bühne meebewegen op de muziek. Voor de eerste keer zal het door Metz geschreven nummer ‘It’s up to you’ life te horen zijn op Ameland. Veerman: “Het is één van de mooiste nummers van de cd.” De weg voor liedjesschrijver Daniël Metz ligt open en het begin van die weg vindt hij - samen met Mon Amour - in Buren.

Mon Amour
5 maart vanaf 20.00 uur
De Boeg te Buren

 
 
Veltkamp
Drukkerij Nivo
PX Volendam
Restaurant Le Pompadour
Gold ontwerp & communicatie
Verenigingsgebouw Sint Jozef