Je Vecht Nooit Alleen

3Js naar Düsseldorf met liedje 'Je vecht nooit alleen'. De jury en het Nederlandse publiek waren het unaniem met elkaar eens dat 'Je vecht nooit alleen' het winnende liedje moest zijn. Het liedje 'De Stroom' werd tweede. Beide zijn uptempo liedjes. De andere liedjes heten 'Toen ik jou vergat', 'Ga dan niet' en 'Weelderig waardeloos'. 
Yolanthe Sneijder-Cabau presenteerde zondagavond het Nationaal Songfestival, dat live te zien was bij de TROS op Nederland 1. De 3JS speelden de vijf nummers die zij de afgelopen maanden schreven voor het Europese liedjesevenement. TROS-dj Daniël Dekker, oud-songfestival deelnemers René Froger en Hind, muziekproducent Eric van Tijn en 3FM-dj Annemieke Schollaardt vormden de vakjury. De mening van deze kenners telde voor 50 procent mee. De stemmen van het publiek bepaalden voor de andere helft de uitslag.

De 3JS vertonen hun kunsten voor het eerst voor Europees publiek tijdens de tweede halve finale op donderdag 12 mei. Die avond nemen zij het op tegen artiesten uit onder meer België, Denemarken, Israël en Oekraïne. Als de Nederlandse afvaardiging voldoende punten krijgt van de Europese tv-kijkers, gaan ze door naar de finale van het liedjesfestijn op zaterdag 14 mei.
Drukkerij Nivo
Gold ontwerp & communicatie
PSL Bouw & management
Van Dijk Bouw Volendam
Bond Administratie - Advies
Restaurant Le Pompadour