Jay Coster and Tanya op cd!!

‘Absence Makes The Heart Grow Fonder’ by Jay Coster & Tanya
Nieuwe cd-release van hèt platenlabel van Volendam, Paso Records

In 1980 neemt Jaap ‘de Koster’ Schilder, na ‘Stay Ashore’ uit 1976, zijn tweede album zonder The Cats, maar met zangeres Tanya, op. Het album is getiteld ‘Absence Makes The Heart Grow Fonder’ en als uitvoerend artiesten staan ‘Jay Coster & Tanya’ op de hoes.

Jay Coster is uiteraard Jaap Schilder. Tanya is de dan 22-jarige, Anja van Scherpenseel. Anja, is de zus van Theo van Scherpenseel alias Specs Hildebrand.

Paso Records wil zich onderscheiden van de regulieren platenmaatschappijen. Na het uitbrengen van de eerste maxi-cd single ‘Love Song # 19’ van AlascA, de single ‘This Plane’ van Specs Hildebrand en diens album ‘Outsider’, is het tijd voor een nieuw project.

‘Absence Makes The Heart Grow Fonder’ van Jay Coster & Tanya verscheen in 1980 op lp. In 2012 brengt Paso Records (www.pasorecords.com) het digitaal geremasterd opnieuw uit op cd. Als bonustrack is ‘Prime Time TV’ toegevoegd, de B-kant van enige single van het album, ‘The Waltz You Saved For Me’.

Teken nu in voor deze unieke en zeer gelimiteerde digitaal geremasterde cd van Jay Coster & Tanya. De cd kosten voor dit unieke product zijn slechts € 17,00. De verzendkosten zijn gratis. Reserveer/bestel de cd snel in onze webshop op onze website www.palingsound.com.

Release datum 2 juni 2012.

Johan Tol & Michel Veerman

Paso Records
‘we love good music’

www.pasorecords.com
www.palingsound.com

Foto: Marco Bakker – www.marcobakker.com
Drukkerij Nivo
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Cafe Lennons - Lennons at home
PX Volendam
Tol Plaatwerk B.V.
Gold ontwerp & communicatie