Jan Smit - Wij Zijn Nederland!

'Wij Zijn Nederland'

'Wij Zijn Nederland' is de nieuwe Oranje-single van Jan Smit, André Rieu, John De Bever & Jack van Gelder. De single kwam 20 mei 2019 uit. ‘Wij Zijn Nederland’ is hêt nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters

Met ‘Wij Zijn Nederland’ willen de vier heren de oranje Leeuwinnen een hart onder de riem steken in het komende WK voetbal. In 2017 scoorde John De Bever zijn hit “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”. Deze track werd toen omarmd door de Oranje Leeuwinnen wat mede heeft gezorgd voor het ongelofelijke succes van deze track.

Om de Oranje Leeuwinnen ook dit jaar alle steun te geven die ze verdienen schreef Jan Smit ‘Wij Zijn Nederland’ om samen met John De Bever te vertolken. Voeg daarbij het arrangement van André Rieu toe en de overweldigende commentaren van Jack Van Gelder en je hebt een nieuw ‘Oranje’ strijdlied.

“Ik hoop dat sportminnend Nederland ons lied omarmt en dat we binnenkort tijdens en na de wedstrijden met trots kunnen luisteren naar ‘Wij Zijn Nederland', aldus Jan Smit.

Het lied is te beluisteren via Spotify.

 
Brood- en Banketbakkerij Van Pooy
Autobedrijf Jonk & Sier BV
Paviljoen Smit-Bokkum
Metselbedrijf Veerman & Schilder
Café Restaurant De Groene
Veltkamp