Jan Smit singles in aantocht

De nieuwe singles Jan Smit zijn in aantocht. Op 30 september 2011 komt Jan Smit met een gloednieuwe single met de titel “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij”. Of eigenlijk komt hij met twee singles want Smit verzamelde een forse hoeveelheid bonus tracks die hij over twee singles gaat verspreiden.

Op “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij”, met een tekst van Jan zelf en muziek van Cees en Thomas Tol blikt de zanger vooruit naar de toekomst. Zo vraagt de hoofdpersoon in het liedje zich af of als hij grijs, kaal of anderszins door de tand des tijds is aangetast, de liefde nog net zo hevig is  of misschien wat bekoeld zal zijn. Op het eerste deel van de single staat naast “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” ook het schitterende van André Hazes bekende “Amor Amor Amor”, “Paradijs” van Frank Boeijen en “Zelfs Je Naam Is Mooi” van Henk Westbroek. Smit kiest voor deze tijdloze Nederlandstalige klassiekers en zingt ze vol overgave. Als bonus cd-rom track staat ook de videoclip van de single op deel 1.

De tweede versie van “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” bevat naast uiteraard de singletrack een drietal wel heel speciale Engelstalige liedjes: “Hollywood” van Michael Buble , het door tientallen internationale sterren eerder gezongen: “Quando, Quando, Quando” en het bloedstollend mooie “Wild Montana Skies”van Jans held John Denver . Ook op single 2 zal een bonus cd-rom track staan, die van The Making Of van de videoclip, met unieke beelden van achter de schermen .

“Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” is één van de twee nieuwe tracks die ook op het op 28 oktober te verschijnen Jan Smit verzamelalbum “15 Jaar Hits” zal staan. Alle bonustracks die op de beide bovengenoemde singles staan zijn daar niet op te vinden! Dus voor de echte fans betekenen deze releases weer een tweetal singles om van te watertanden!

De singles zijn nu al te bestellen o.a. bij www.muziekkopen.nl  www.musicandmoviesdrunen.nl
Tol Plaatwerk B.V.
Bond Administratie - Advies
Restaurant Le Pompadour
Van Dijk Bouw Volendam
Drukkerij Nivo
Verenigingsgebouw Sint Jozef