Jan Smit - Opnieuw op de eerste plaats

De nieuwe single van Jan Smit, getiteld “Altijd Daar”, komt vandaag direct op nummer 1 binnen in de single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Daarmee komt voor de Volendammer de teller op maar liefst 16 nummer 1 hits in Nederland te staan!
De tweede track op de single is het splinternieuwe liedje “Als Ik Wakker Lig”, dat nog niet eerder is uitgebracht.

“Altijd Daar” is de opvolger van het duet met Gerard Joling, getiteld “Echte Vrienden”, dat afgelopen zomer eveneens op nummer 1 binnenkwam in de single Top 100. Beide hits zijn terug te vinden op het nieuwe, met goud bekroonde, nummer 1 album “Vrienden”, dat 10 augustus jl. is uitgebracht.

Jan kijkt inmiddels uit naar de 5 concerten die hij in het kader van zijn 15-jarig jubileum in oktober in de Rotterdamse Ahoy zal geven. Hij wil er een mooi feest van maken.
En feestelijk zal het zeker worden, want tijdens de concerten zal een flink aantal van zijn vrienden uit de muziekwereld te gast zijn. Natuurlijk Nick & Simon, zijn Volendamse makkers, maar ook Gerard Joling, Yes-R en Damaru (“Ik Heb Een Tuintje In Mijn Hart”).

De zanger heeft al laten doorschemeren, dat hij flink wil uitpakken met deze concerten. Het oog wil tenslotte ook wat en daarom zijn kosten noch moeite gespaard om naast perfect geluid, voor prachtig licht én een indrukwekkend podium te zorgen. Jan hierover: “Zo’n jubileum vier je natuurlijk maar één keer en dan moet je het ook goed doen. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik ben supertrots dat ik dit allemaal kan doen”.

Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober zijn reeds uitverkocht. Voor het optreden op zaterdag 20 oktober en het middagconcert op zondag 21 oktober zijn nog kaarten beschikbaar. Ticket informatie is terug te vinden op de website van Jan Smit.
 
Drukkerij Nivo
PSL Bouw & management
PX Volendam
Van Dijk Bouw Volendam
Restaurant Le Pompadour
Gold ontwerp & communicatie