Jan Smit nieuwe single

Nieuwe singles Jan Smit in aantocht!

Op 30 september komt Jan Smit met een gloednieuwe single met de titel “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij”. Of eigenlijk komt hij met twee singles want Smit verzamelde een forse hoeveelheid bonus tracks die hij over 2 singles gaat verspreiden.

Op “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij”, met een tekst van Jan zelf en muziek van Cees en Thomas Tol blikt de zanger vooruit naar de toekomst. Zo vraagt de hoofdpersoon in het liedje zich af of als hij grijs, kaal of anderszins door de tand des tijds is aangetast, de liefde nog net zo hevig zal zijn of misschien wat bekoeld is.

Op het eerste deel van de single staat naast Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” ook het schitterende van Andre Hazes bekende “Amor Amor Amor”, “Paradijs” van Frank Boeijen en “ Zelfs Je Naam Is Mooi” van Henk Westbroek. Smit kiest voor deze tijdloze Nederlandstalige klassiekers en zingt ze vol overgave. Als bonus cd-rom track staat ook de videoclip van de single op single 1.

De tweede versie van “Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” bevat naast uiteraard de singletrack een drietal wel heel speciale Engelstalige liedjes: “Hollywood” van Michael Buble , het door tientallen internationale  sterren eerder gezongen: “Quando, Quando, Quando” en het bloedstollend mooie “Wild Montana Skies”van Jan’s held John Denver . Ook op single 2 zal een bonus cd rom track staan, die van The Making Of van de videoclip, met unieke beelden van achter de schermen .

“Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij” is een van de twee nieuwe tracks die ook op het op 28 oktober te verschijnen  Jan Smit verzamelalbum “15 Jaar Hits”zal staan. Alle bonustracks die op de beide bovengenoemde singles staan zijn daar niet op te vinden! Dus voor de echte fans betekenen deze releases weer een tweetal singles om te watertanden!
 

Wijnhandel 't Wijnboertje
Gold ontwerp & communicatie
PX Volendam
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Music Group - Music and More
Tol Plaatwerk B.V.