Jaap Veerman (Corn) opent nieuwe site

Jaap Corn heropent website Palingsound
Met een druk op de knop activeert Jaap Veerman (Corn) de herbouwde website www.palingsound.com. De voormalige zanger van Canyon is in de virtuele historie regelmatig terug te vinden als artiest uit het roemrijke verleden. Maar de Volendammer gaat in april een nieuwe cd uitbrengen en ook die nieuwe wetenswaardigheden worden voor de muziekliefhebber direct ken- en zichtbaar gemaakt op de site van de mannen achter "One way wind The Magazine", Johan Tol en Michel Veerman.

De heren schreven ooit het boek "One way wind" over de Palingsound en met het magazine kreeg en krijgt dat nog steeds actueel vervolg. "Met deze up-to-date gemaakte site zit het helemaal goed in elkaar", zegt Tol. "Klaas Buys, Wim Tol en Dick de Boer hebben 'm zo neergezet zoals-ie nu is en dat is super. Alles is er op terug te vinden. De webwinkel is nu ook dik in orde."
Bovendien kan de feitjeszoeker er op terecht voor alle wetenswaardigheden van alle artiesten die ooit een hit maakten of een poging daartoe deden. De bron van historie en talent blijkt onuitputtelijk. "En elk nieuwtje staat er meteen op. Maar we kunnen ook dagelijks een wetenswaardigheid brengen uit de geschiedenis van de Paling sound. Het een Volendamse Telegraaf over alles wat met de muziek te maken heeft. Dit is iets om trots op te zijn."

bron: Nieuw-Volendam 
 

Drukkerij Nivo
Restaurant Le Pompadour
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Van Dijk Bouw Volendam
Veltkamp
Gold ontwerp & communicatie