Jaap de Groot (Telegraaf) overhandigde eerste exemplaar aan Specs

Jaap de Groot overhandigde het eerste exemplaar aan Specs

Zaterdag 19 november 2011 overhandigde Jaap de Groot (De Telegraaf) het eerste exemplaar van het nieuwe album aan Specs. Jaap prees Specs voor zijn dertiende album. Foto: Klaas Smit - Nivo Volendam.

De cd is vanaf heden te bestellen in onze webshop.


Instore:
Paso Records organiseert voor Specs Hildebrand a.s. zaterdag een Instore Concert in de Phone House te Volendam. Ook hebben Johan Tol en Michel Veerman van het nieuwe Volendamse Platenlabel het voorelkaar gekregen Specs op Itunes te krijgen. Een prestatie. Tol en Veerman gaan voor hun artiesten. Hieronder even de drukke agenda van de Americana singer-songwriter uit Volendam:

Itunes:
De albums 'A Wink At The Moon' en 'Outsider' en de single 'This Plane' van Specs Hildebrand zijn vanaf heden te downloaden op ITunes.

Harry's Blues:
Specs Hildebrand is op 6 december 2011 te gast in het radioprogramma Harry’s Blues. Specs was ooit een keer eerder al tegast bij Albert Haar. Destijds werd er een hele leuke opname gemaakt met Jip Golsteijn (Bluesspots) die toen nog deel uitmaakte van Ugly Duckling.
Specs wordt ontvangen door Albert in de studio van Radio Drenthe te Assen. Specs is dan een uur lang gast in Harry’s Blues en mag zijn eigen muziekkeuze bepalen. Natuurlijk ook veel aandacht voor zijn nieuwe album.

Instore Concert Specs Hildebrand:
Op zaterdag 26 november 2011 om 14:00 uur geeft Specs Hildebrand een exclusief instore concert in de Phone House in Volendam. Joop Bouwman, directeur van Phone House Volendam: "Specs gaat de tent op zijn kop zetten. Iedereen is van harte welkom. De Phone House aan de Stationsstraat 8 in Volendam is altijd 'bereikbaar'. Het gaat een Specstakel worden." Dus zet hem in je agenda. Instore Concert Specs Hildebrand op zaterdag 26 november 2011 in Volendam. We zien u graag komen, natuurlijk is het album 'Outsider' en de single 'This Plane' dan te koop.
Gold ontwerp & communicatie
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Van Dijk Bouw Volendam
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Veltkamp
Drukkerij Nivo