Harmen Veerman

Harmen ‘Poes’ Veerman raakt gevoelige snaar met nieuwe single

‘A Fire Upstairs In Heaven’

Tijdens het interview met Harmen Veerman dat wij publiceerden in 1Way Wind the magazine nummer 24, gaf de oud-zanger van Left Side aan al geruime tijd met een liedje over de Nieuwjaarsbrand (2001) bezig te zijn. Het schrijfwerk is gedaan, de opnames zijn afgerond en de singles zijn geperst.

De single ‘A Fire Upstairs In Heaven’ zal ongeveer eind oktober 2010 het levenslicht gaan zien. Op de single staan twee versies van dit prachtige en gevoelige lied. Een studioversie met drums, bas, toetsen en zang, en een akoestische versie waarop Harmen alleen met gitaar te horen is. Op de studioversie speelt Klaas ‘Kap’ Tuijp mee op drums. Een leuk detail is dat Harmen en Klaas samen speelden in Left Side. De bas is ingespeeld door Johan te Riele die wij kennen van BZN’66. De toetsen zijn bespeeld door Ad Smits van de Kirries. Zoon Kelly Veerman heeft de backing vocals voor zijn rekening genomen. Harmen heeft het initiatief genomen om de single eerst regionaal uit te brengen.

Platenmaatschappijen zullen worden benaderd voor een eventuele landelijk uitgave. ‘A Fire Upstairs In Heaven’ grijpt je bij de keel. Een gevoelig en mooi lied gezongen door één van de beste zangers van Volendam. Harmen verdient het om met deze single op nummer één binnen te komen in de Top 40, vooral omdat hij dit lied zelf geschreven en gecomponeerd heeft.

De single ‘A Fire Upstairs In Heaven’ is uitsluitend verkrijgbaar bij:
Harmen Boek- en Cd Corner
De Stient 13
1132 BE  VOLENDAM
Tel. 0299-366554

Voor info en bestelling:
Tel. 0299-366554

Veltkamp
Tol Plaatwerk B.V.
Music Group - Music and More
Cafe Lennons - Lennons at home
PX Volendam
Bond Administratie - Advies