Goud voor 15 jaar Jan Smit

JAN SMIT VIERT OP 06/10 ’15 JAAR HITS’ MET DE ROMEO’S IN DE ETHIAS ARENA IN HASSELT

DUBBEL-CD ’15 JAAR HITS’ IS GOED VOOR “GOUD”

Voor Jan Smit aan z’n indrukwekkende reeks ’15 Jaar Hits’ verjaardagsconcerten begint in Ahoy (Rotterdam) zakt hij op zaterdag 6 oktober 2012 af naar de Ethias Arena in Hasselt voor het eerste verjaardagsconcert. Samen met z’n live band brengt Jan Smit z’n grootste hits en unieke duetten. Jan brengt ook muzikale gasten mee; naast z’n zus Monique Smit komen ook De Romeo’s naar het verjaardagsfeest. Ondertussen is de gelijknamige dubbel-cd ’15 Jaar Hits’ – die in het najaar is uitgekomen – in Vlaanderen meer dan 10.000 keer over de toonbank gegaan en dus “goud” geworden. Vanaf woensdag 28 maart kunnen er tickets besteld worden voor het ’15 Jaar Hits Concert’ van Jan Smit via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345.

Goed nieuws voor de vele Vlaamse Jans Smit fans want op zaterdag 6 oktober 2012 komt de populaire volkszanger afgezakt naar de Ethias Arena in Hasselt en dat in het kader van ’15 Jaar Hits’, een uniek verjaardagsconcert waarbij Jan Smit al z’n grootste hits zal zingen, liedjes uit z’n op stapel staande nieuwe cd en unieke duetten. “Toen ik mijn eerste grote hit scoorde met ‘Ik Zing Dit Lied Alleen Voor Jou’ was dat een hit zowel in Nederland maar ook in Vlaanderen. Dat maakt dat ik nu ook in beide landen mijn 15 jarig jubileum als artiest kan vieren, op het podium. We gaan dat heel bijzonder doen met één groot verjaardagsconcert ’15 Jaar Hits’, op 6 oktober in de Ethias Arena in Hasselt”, zegt Jan Smit enthousiast.

Dat Jan Smit een bijzondere band heeft met Vlaanderen bewijst hij wederom omdat hij als eerste in de Ethias Arena op 6 oktober 2012 z’n ’15 Jaar Hits’ concert zal vieren en pas vervolgens – eind oktober – naar Ahoy in Rotterdam trekt voor een reeks verjaardagsconcerten.

De Romeo’s:

Jan Smit ’15 Jaar Hits’ wordt een uniek en bijzonder concert want naast het repertoire vol hits – velen zijn afkomstig van de gelijknamige dubbel-cd ’15 Jaar Hits’ – zal Jan Smit ook gasten meebrengen en uitnodigen. Op de afspraak in Hasselt is zeker en vast al Monique Smit en ook De Romeo’s – Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi – zijn van de partij. “Ik kom graag naar Vlaanderen omdat het altijd weer zo ‘plezant’ is. Doordat ik hier vaak ben heb ik er ook ondertussen echte vrienden gemaakt. Eén van die vele vrienden zijn De Romeo’s. Dat zijn drie toffe kerels waar het heel goed mee klikt. Ik heb hen gevraagd of ze zin hadden om mee te komen feesten op mijn ’15 jaar Hits’ concert en ze hebben meteen toegehapt. Daar ben ik erg blij mee en daar kijk ik enorm naar uit”, aldus Jan Smit.

Ook De Romeo’s zijn bijzonder gecharmeerd met de invitatie. “Jan Smit is niet alleen een toffe gast, hij is ook één van de grootste artiesten in de Lage Landen. Als hij een nummer maakt of als hij een cd uitbrengt, dan heeft hij altijd heel wat bijval. Ondanks het succes en z’n jonge leeftijd staat hij heel nuchter met de twee voetjes op de grond en dat siert hem enorm. Wij zijn blij dat we met De Romeo’s erbij mogen zijn op Jan z’n verjaardagsfeest”, aldus Chris Van Tongelen van De Romeo’s.

Goud:

Jan Smit heeft nog meer redenen om blij te zijn want zijn dubbel-cd ’15 Jaar Hits’ – die in november uitkwam – is ondertussen goed voor “goud” en ging meer dan 10.000 keer over de toonbank in Vlaanderen. “Ik ben bijzonder blij en vereerd dat ik opnieuw “goud” krijg voor mijn album in Vlaanderen. Mijn vorige “gouden” cd bij jullie dateert al van ‘Stilte In De Storm’, en dat is toch weer een paar jaar geleden. Uiteraard doet het mij iets omdat het toch wel een mooie erkenning is. Zoals ik al vaak heb gezegd kom ik graag naar Vlaanderen en voel ik mij hier absoluut thuis. Ik ben blij dat de mensen mijn liedjes en mijn persoon appreciëren en waarderen en als zich dat dan ook nog eens vertaalt in een ‘gouden album’, dan kan je als artiest alleen maar heel blij en fier zijn”, aldus Jan Smit.

Drukte

Het worden voor Jan Smit dus nog drukke maanden. Vanaf volgende maand start hij met de opnames van zijn eerste langspeelfilm Het Bombardement die tegen het jaareinde in de zalen zou moeten verschijnen. In dit drama speelt Jan de hoofdrol en speelt hij de rol van een bokser. Tussen de opnames door werkt hij ook aan een nieuw album dat dit jaar nog zal verschijnen. In oktober staan er dan ’15 Jaar Hits’ verjaardagsconcerten op het programma zowel in Vlaanderen (Ethias Arena) als in Nederland (Ahoy Rotterdam).

Tickets voor het concert ’15 Jaar Hits’ van Jan Smit – met ook Monique Smit en De Romeo’s – op zaterdag 6 oktober 2012 kunnen vanaf woensdag 28 maart besteld worden via www.teleticketservice.com of op 070/345.345

Meer info op www.jansmit.com
Veltkamp
Van Dijk Bouw Volendam
Cafe Lennons - Lennons at home
Drukkerij Nivo
Bond Administratie - Advies
Wijnhandel 't Wijnboertje