Genummerde foto Cees Veerman

Marco Bakker legt Cees Veerman vast op gevoelige plaat

(Ga naar de shop om de foto te zien, foto 20 x 29 cm ex. passe-partout. Foto gesigneerd door Cees Veerman, en genummerd. Passe-partout gesigneerd door Marco Bakker).

Portretfotograaf Marco Bakker (www.marcobakker.com) maakt een serie foto’s voor Edamse De Stadskrant. De foto’s worden door Michel Veerman (1Way Wind the magazine) voorzien van puntige teksten . De eerste Volendammer artiest die in de serie “Brijkey Beat” werd geportretteerd was Cees ‘Poes’ Veerman van The Cats. Zie de Stadskrant  van 7 maart 2011.

De foto’s in De Stadkrant (zie www.stadskrant.net) krijgen een volgnummer. De foto van Cees was dus nummer 001, en meteen een heel bijzondere. Marco Bakker schoot de foto twee weken voordat Cees naar Indonesië emigreerde met zijn vrouw Thea. Op de dag van zijn vertrek liet Marco zes genummerde foto’s signeren door Cees.

Cees wilde zelf graag foto nummer zes hebben. Nummer drie, vier en vijf zijn inmiddels vergeven. Foto’s nummer één en twee zijn te koop. De foto’s zijn ingelijst met passe-partout. Op het passe-partout staat het nummer van de foto en de handtekening van fotograaf Marco Bakker. De foto is, zoals gezegd, gesigneerd door Cees Veerman. Heeft u interesse voor één van deze twee foto’s, neem dan met contact op met info@palingsound.com. Prijs van deze unieke foto op aanvraag. Het betreft de foto die u in de bijlage ziet.
Wijnhandel 't Wijnboertje
PSL Bouw & management
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Drukkerij Nivo
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Bond Administratie - Advies