Extra concert voor Nick & Simon

Zojuist hebben Nick & Simon tijdens het Buma Harpen Gala bekend gemaakt dat ze nog een extra Symphonica in Rosso Concert gaan geven. Het Volendamse duo staat al op 14, 15 en 16 oktober in het GelreDome, daar komt nog een concert op zaterdag 8 oktober bij. Tevens werd bekend gemaakt dat Acda & De Munnik, 3Js en Pearl Jozefzoon een gastoptreden zullen geven. Symphonica in Rosso feliciteert Nick & Simon met hun Gouden Harp die ze vanavond hebben ontvangen. Tijdens het gala lieten Nick & Simon al een klein voorproefje zien van wat de bezoekers dit najaar kunnen verwachten. Ze zongen Wijzer (Dan Je Was), de speciaal voor Symphonica in Rosso bewerkte single die deze week hard op weg is naar de hoogste positie in de hitlijsten.

Een half jaar geleden dacht het tweetal nog dat er één of hoogstens twee stadionconcerten zouden komen, vier overtreft ieders verwachting. “We zijn zo enthousiast maar ook overdonderd door dit succes. Het is echt fantastisch” aldus Nick & Simon. Al eerder lieten de zangers weten enorm veel zin in het muziekspektakel te hebben en liedjes opnieuw te arrangeren met het 40 koppige Guido’s Orchestra. In 2011 kan het publiek een groot muzikaal feest verwachten met Nick & Simon. Met hits als Pak Maar Mijn Hand, Rosanne, Vallende Sterren, De Dag Dat Alles Beter Is, Lippen Op De Mijne, Een Nieuwe Dag, Vlinders en natuurlijk de nieuwe single Wijzer (Dan Je Was) zetten zij het GelreDome op zijn kop. 

Gastartiesten
De gasten die in het najaar optreden, zijn nu ook bekend! Acda & De Munnik, het veelzijdige duo met talloze hits op hun naam als Niet of Nooit Geweest en Ren Lenny Ren treden ook op tijdens Symphonica in Rosso. Ook de Volendamse vrienden de 3Js ontbreken niet. Pearl Jozefzoon zat in het team van Nick & Simon tijdens The Voice of Holland en eindigde op een prachtige tweede plek achter Ben Saunders.

Symphonica in Rosso
Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste vijf edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 700.000 bezoekers verdeeld over 23 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is een naar wereldwijde maatstaven gigantische productie. Zo werken meer dan 600 mensen mee aan de spectaculaire show.
Cafe Lennons - Lennons at home
Restaurant Le Pompadour
Gold ontwerp & communicatie
PSL Bouw & management
Veltkamp
Bond Administratie - Advies