DVd Sterker van Nick & simon nu te koop in bij Palingsound.com!De DVD ‘Live in Carré’ van Nick & Simon kwam onlangs binnen op #1 in de DVD Muziek Top 30. De opnames voor deze muziek DVD vonden op 19 september plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De DVD is vanaf vandaag te koop in onze shop.

Op 19 september 2012, aan de vooravond van de release van hun meest recente studioalbum Sterker, stonden Nick & Simon met een avondvullende show in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Het werd een onvergetelijke avond. Voor het eerst bracht het populaire duo nieuwe nummers ten tonele, waaronder Vrij, Alles Overwinnen, Ze Lijkt Net Niet Op Jou en de huidige single Julia. Daarnaast was het concert uniek omdat fans het uitverkochte optreden live konden meebeleven in ruim 50 bioscopen.

De mannen waren in topvorm en maakten er samen met een uitgebreide band een spetterend concert van, waarbij natuurlijk ook hun grootste hits als Rosanne en Pak Maar M’n Hand de revue passeerden.  Een deel van de nummers werd op intieme, akoestische wijze vertolkt waarbij je een spelt kon horen vallen in het sfeervolle theater.
Van Dijk Bouw Volendam
Bond Administratie - Advies
Veltkamp
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Drukkerij Nivo
Music Group - Music and More