Dizzy Man' Jacques Kloes overleden


Telegraaf:
Hitzanger uit de jaren zeventig JACQUES KLOES is vanmorgen overleden. Dat heeft de politie van zijn woonplaats Beverwijk medegedeeld aan zijn collega JOHAN BOUQUET, die deze week nog met hem optrad in Eindhoven.
Kloes was tussen 1970 en 1978 de voorman van de fameuze DIZZY MAN's BAND die in deze periode zeventien hitnoteringen haalde met onder andere The Opera, The Show en Matter of Facts.
In 1978 ging hij solo en hield de groep op te bestaan. Een jaar later scoorde Jacques met PATRICIA PAAY nog een hitje met You Make It Allright. Samen met Bouquet, zelf onlangs te zien in de televisie-zangwedstrijd Bloed, Zweet en Tranen, blies hij de Dizzy Man's Band de laatste jaren weer nieuw leven in.
Jacques Kloes woonde alleen en werd tegen de avond in zijn woning door de politie dood aangetroffen naast zijn bed. Vermoed wordt dat hij daar vanmorgen na een hartstilstand is overleden.
Jacques Kloes was 68 jaar.
Foto: Michel Veerman tijdens het 40-jarig jubileumconcert van Specs Hildebrand. V.l.n.r. Jan Akkerman, Jacques Kloes en Specs Hildebrand ...
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
PX Volendam
PSL Bouw & management
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Cafe Lennons - Lennons at home
Drukkerij Nivo