De Proppies in kerstspecial Omroep Midvliet

Volendamse Proppies in kerstspecial vanaf Kasteel Oud Wassenaar 

Een kerstspecial maken  in coronatijd, dat vraagt aanpassingsvermogen, discipline, inventiviteit en preventieve maatregelen. Het is Martin Reitsma, de muzikanten en de technische crew van Omroep Midvliet gelukt er een bruisende en enerverende kerstshow van te maken die komende kerstdagen te zien zal zijn via OmroepMidvliet. 

Kasteel Oud-Wassenaar, gelegen temidden van de prachtige bossen in Wassenaar is een bijzondere en romantische locatie, ideaal voor het opnemen van een kerstspecial. 

Het kasteel was getooid in een kerstambiance met gedreven muzikanten die popelden om hun optredens te gaan doen.  

Zangeres Sharon Tuyp-Koning van de Proppies vertelt: “Deze zondag mochten wij weer eens na lange tijd zingen. We werden als vorsten ontvangen en gereden in de mooiste auto’s. We voelden ons net wereldberoemde artiesten.  

Het was perfect geregeld door Martin Reitsma. Het soundchecken ging voorspoedig en de opnames gingen zo snel dat het jammer was dat we al klaar waren.  
We zijn weer een onvergetelijke ervaring rijker en hopen dat we nog eens terug mogen komen.” 

Zangeres Tiny Klouwer - Tol ook van de Proppies vult aan met: “Bij het prachtige kasteel aangekomen stonden er hele dure auto’s voor het kasteel. Een Lamborghini, Ferrari, Mercedes en Cadillac. Ik mocht in de Ferrari, wauw, wat was dat heftig zeg. Zo leuk om een keer mee te maken. Toen ik uitstapte stonden daar een heleboel fotografen klaar om mij te fotograferen op de rode loper voor het kasteel. Ik voelde me echt een Hollywood ster.  

Het kasteel was geheel in kerstsfeer. En het was zo gemoedelijk allemaal. Iedereen was blij dat we weer een keer mochten zingen. We hebben 7 liedjes van ons kerst cd Christmas with de Proppies gezongen en dit werd heel warm ontvangen.  

Ook Tamara Tol was enthousiast en kijkt met veel plezier terug op de opnamedag. Zij deed naast haar optreden met de Proppies ook een solo optreden met gitarist Ruud Jansen en zong:  Desperado, Ik hou van jou en haar meest recente single:  Die mooie zomer ging snel voorbij.   

Deze special is op 25, 26 en 27 december voor kijkers uit Volendam/Edam te zien via streaminghttps://midvliet.nl/televisie/live-midvliet-tv of inloggen op de site van Omroep Midvliet 

https://www.midvliet.nlFoto: Ronald van den Andel. 
Op de foto: Nadine Gobin, Ruud Jansen en de Proppies zongen Happy X Mas, en Martin Reitsma kondigt hen aan. 
 
Wijnhandel 't Wijnboertje
Bond Administratie - Advies
Drukkerij Nivo
PSL Bouw & management
Tol Plaatwerk B.V.
Veltkamp