Cd presentatie Vast Countenance

VAST COUNTENANCE is klaar met de opnames van de opvolger van As we Please. Hier is de band heel blij mee en om dat te vieren organiseren ze een CD presentatie. De CD presentatie van het nieuwe album “ELEPHANT CHILD” staat gepland voor 8 april 2011 in de Pius X te Volendam.

Entree is GRATIS en voor iedereen toegankelijk
Deur open: 19:30
Aanvang: 20:00

Check de website www.vastcountenance.nl. voor de volledige agenda voor 2011 aangezien de band meer promotie optredens zal doen in de regio edam-volendam.

De muziek van de Vast countenance is geïnspireerd op jaren 60 en 70 bands als Beatles, Velvet Underground, en Crosby, Stills, Nash & Young en Bob Dylan maar wel met een hedendaagse sound.
Het kan het best worden omschreven als rock ’n folk.

Als voorlopig hoogtepunt van de band  is Vast Countenance in november 2008 voor een korte tournee naar de VS geweest.  Hier hebben zij onder meer optredens in Seattle en San Fransisco gedaan.

Van”het album “As we Please” zijn albums verkocht in Nederland, VS en Japan. Het album wordt inmiddels wereldwijd aangeboden via CD baby en is ondermeer via i-tunes en spotify te verkrijgen.

De website van de Vast countenance is te bezoeken onder www.vastcountenance.nl. Hier zijn onder meer gratis songs te downloaden en te beluisteren van de CD As we Please en de live DVD Love Akoestiek.

Neem voor info, boekingen of interesse contact op met: Johan Molenaar (0648957702)
                                                                     Johanmolenaar2003@hotmail.com.


Verenigingsgebouw Sint Jozef
Music Group - Music and More
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Van Dijk Bouw Volendam
PX Volendam
Drukkerij Nivo