Cats-koorts loopt op, 4 november 2011 is het medicijn er. De BOX

Cats-koorts loopt op tot kookpunt en verder!

Spanning:
De spanning begint bij iedereen behoorlijk op te lopen. Wat staat er op de cd? Wat staat er op de dvd?
Wanner wordt de hoes vande single bekend gemaakt en wat wordt de single? Allemaal informatie die u echt op korte termijn te weten komt, hier exclusief op www.palingsound.com.

Bekendmaking:
Wat we wel bekend kunnen maken is dat de cover-foto van de cd heel bijzonder is, zoals u op onze site reeds heeft kunnen zien. Voor deze bijzonder foto zijn JoMi Music Volendam / www.palingsound.com en fotograaf Marco Bakker naar Amsterdam gegaan om in het Amsterdamse fotoarchief op zoek te gaan naar bijzonder fotomateriaal. En ... dat hebben zij gevonden.

Foto-hoes:
Fotograaf Nico van der Stam maakte in de jaren 60 en 70 heel veel popfoto's. Hij fotografeerde iedereen die er iets toe deed, zo ook de legendarische Volendammer Cats. Het waren nog 'jonge Catjes op het moment dat Van der Stam de Cats vastlegde op de gevoelige plaat. De foto is heel bijzonder en uniek in zijn soort. Nog nooit eerder gepubliceerd of gebruikt voor enig commercieel doeleind. Een prachtige foto.

Bestellen cd-dvd boxset:
Voor meer nieuws over 'Trying To Explain - Cats Only': houd onze website www.palingsound.com in de gaten. Binnenkort de bekendmaking van de playlist van de cd, dvd en de hoes van de single en cd-dvd.

U kunt in de webshop de cd-dvd boxset 'Trying To Explain - Cats Only' met gelimiteerde cd-single
bestellen. De boxset met gelimiteerde cd-single is uitsluitend en alleen bij www.palingsound.com te bestellen. De cd-dvd boxset komt op 4 november 2011 uit.
Gold ontwerp & communicatie
Van Dijk Bouw Volendam
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Verenigingsgebouw Sint Jozef
PX Volendam
Veltkamp