Cats fans opgelet, nieuwe clip en cd

Bestel nu The Dutch Invasion, 10 cd’s en één dvd!
Na het grote succes van The Britisch Invasion komt 9 april 2011 The Dutch Invasion uit.
In dit geval worden de fans en verzamelaars van The Cats ook een beetje verwend. De box bestaat uit 10 cd’s en een dvd. Alle grote namen die hoog in de hitlijsten stonden in de jaren 60 en 70, zijn van de partij. Deze namen zijn verdeeld op 10 cd’s. Dwz elke band heeft een eigen cd. The Cats zijn één van die groepen die faam maakte in de jaren 60 en 70. Sterker nog misschien wel de best verkopende platen groep uit de jaren 70 van Nederland. Daarom hebben de makers dan ook gekozen voor eveneens een album van The Cats. Een mix van hun beste songs op één cd. Maar dat is nog niet alles, buiten het feit dat de hoes een foto bevat die tot op heden nog niet is gebruikt, zit er ook een dvd in de box. 2 Clips van The Cats zijn hierop te vinden, ‘Marian’ en de nooit uitgebrachte clip van ‘One Way Wind’.
Dat wordt dus smullen voor de Cats Fans..
Naast The Cats zijn de andere groepen;
Sandy Coast, Q65, The Outsiders, Golden Earings, The Shoes, Kayak, The Motions, Earth & Fire en Cuby and The Blizzards.
De dvd is gevuld met 20 prachtige clips!
Bestel de The Dutch Invasion nu in onze shop en krijg hem op de dag van de release thuis gestuurd. Kosten 45,00.  De verzending is gratis!
In het kader van dit product wordt er ook een top 40 uitgezonden van The Dutch Invasion.
Ook tv Max gaat dit uitzenden en dat op 25 maart.
Piet Veerman is te gast in de studio en verteld oa. over zijn persoonlijke succes van ‘Where Have i Been Wrong’.  Kijken dus 25 maart as.!!
 

Van Dijk Bouw Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Verenigingsgebouw Sint Jozef
Drukkerij Nivo
Restaurant Le Pompadour
Bond Administratie - Advies