Boek: Cruijff 75


https://www.noblesseuitgevers.nl/product/cruijff75


NOBLESSE UITGEVERS
 
23 FEBRUARI 2022
Pre-order geopend: Cruijff 75 Reguliere en Deluxe editie

Yes! De pre-order pagina’s voor de Cruijff 75 Reguliere en Deluxe editie zijn geopend!
 
Reguliere editie: bestel hier!  
Officiële uitgave ter ere van de 75e geboortedag van Johan Cruijff. Dit dubbelboek (2 x 256 pagina’s, niet los van elkaar verkrijgbaar) verschijnt in de hoogste drukkwaliteit, met gebruik van bijzondere druktechnieken en zeldzame en niet eerder gepubliceerde foto’s uit tal van archieven.
 
Johan Cruijff (1947-2016) zoals u hem nog niet eerder zag. In beeld, door de lens van Barton C. van Flymen en andere topfotografen. In zijn eigen woorden in het eerste boek Ik en dicht op de huid in het tweede boek Wij. In Cruijff 75 dartelt de voetballer als vanouds over de velden, maar leren we hem ook daarbuiten tot in de kern kennen. Een team van acht (voetbal)journalisten portretteert Cruijff aan de hand van de belangrijke thema’s van het leven en sprak daarvoor twintig geïnterviewden, onder wie Wim Jansen (het laatste interview voor zijn overlijden), Klaas Nuninga, Michael van Praag, Sjaak Swart en Jorge Valdano. Wie was Cruijff echt en wat kunnen we naast het voetbal van hem als mens leren? Het antwoord komt in deze twee documentaire boeken, die samen meer dan 500 pagina’s Johan tellen.
 
Met een voorwoord van Jordi Cruijff en een afsluitend interview met Susila Cruijff.
 
Deluxe editie (+€35,00): bestel hier! 
Officiële uitgave ter ere van de 75e geboortedag van Johan Cruijff. Dit bijzondere dubbelboek (2 x 256 pagina’s) verschijnt ook in een gelimiteerde deluxe editie. Inclusief:

Een luxe cassetteomslag;
Certificaat van echtheid;
Posterverpakking op maat;
Extra exclusieve foto, handgesigneerd en genummerd door fotograaf C. Barton van Flymen.

U kunt kiezen uit:
Ajax-editie 
Barcelona-editie 
Feyenoord-editie 
SVA-editie 
Van Flymen-editie
 
PX Volendam
Veltkamp
Wijnhandel 't Wijnboertje
Bond Administratie - Advies
Restaurant Le Pompadour
Verenigingsgebouw Sint Jozef