ACTIE: 1WayWind the magazine

 
Cadeau Actie: Geef tijdens de feestdagen een lidmaatschap cadeau op het muziekblad 1WayWind the magazine uit Volendam.
 
Muziekblad 1WayWind the magazine gaat in 2018 haar zeventiende jaargang in. In 1WayWind the magazine wordt u op de hoogte gehouden van het laatste muzikale nieuws van de Volendammer artiesten.
 
In 1WayWind vindt u columns, interviews en achtergrondverhalen, kortom, wilt u niets missen dat betrekking heeft op de Volendamse artiesten, wordt dan lid van 1WayWind the magazine!
 
ACTIE:
Als u nu iemand een lidmaatschap cadeau geeft, of zelf lid wordt, ontvangt u direct het laatst verschenen  nummer (oktober 2017) van 1WayWind the magazine. U ontvangt het laatste nummer van de zestiende jaargang in februari 2018, en bent vervolgens lid voor de nieuwe 17e jaargang (juni 2018, oktober 2018 en februari 2019).
 
1WayWind the magazine verschijnt drie keer per jaargang (juni, oktober en februari). Een abonnement kost slechts 19 euro.  
 
U kunt het geld overmaken op rekeningnummer IBAN-BIC: NL35 ABNA 084 19 43 052
t.n.v. JOMI Music, onder vermelding van uw naam, adres, postcode en woonplaats, dit in verband met het toezenden van de magazines.
 
U kunt ook de gegevens van de ontvangende persoon naar ons mailen i.v.m. verzending. Ons mailadres is info@palingsound. Vermeld ook uw gegevens als cadeaugever in de mail.
 
Een lidmaatschap kunt u ook via onze website www.palingsound.com regelen!
 
DEZE ACTIE LOOPT DOOR TOT 25 DECEMBER 2017.
 
 
Met vriendelijke Palingsoundgroet,
 
 
Johan Tol & Michel Veerman
 
Music Group - Music and More
Van Dijk Bouw Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Tol Plaatwerk B.V.
PX Volendam
Wijnhandel 't Wijnboertje