40-jarig jubileum Kerst-cd van The Cats

Nieuwe website www.palingsound.com met speciale aanbieding van Paso Records

40-jarig jubileum uitgave kerst-cd van The Cats

1975 – ‘We Wish You A Merry Christmas’
2015 – ‘(Dreaming Of A) White Christmas’


In oktober 2015 wordt de nieuwe website van www.palingsound.com feestelijk geopend. Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis heeft www.palingsound.com een bijzondere aanbieding. Omdat het 40 jaar geleden is dat het kerstalbum van The Cats uitkwam, wil Paso Records dit fantastische kerstalbum gelimiteerd uitbrengen.

Op deze unieke uitgave staan twee bijzondere bonustracks. De eerst is een bijzondere muzikale kerstgroet uit 1977 op de melody van ‘Lonely Christmas’. De tweede bonustrack is een speciale kerstversie van ‘Love Is A Golden Ring’.

Het album is voorzien van een nieuwe hoes met een nog nooit eerder vertoonde foto van Nico van der Stam. De twee extra bonustracks zijn gedigitaliseerd en opgepoetst in de studio van Cats-bassist Arnold Mühren.

Van het album worden slechts 500 exemplaren geproduceerd. Om absoluut verzekerd te zijn van een uniek exemplaar, kunt u vanaf vandaag een cd bestellen en betalen. U ontvangt de cd op de dag dat de nieuwe website in oktober 2015 online gaat.

Bestel nu!

www.palingsound.com
The Cats – 40-jarig jubileum kerst-cd – ‘(Dreaming Of A) White Christmas’ € 12,50
Verzendkosten € 2,76
Totaal € 15,26

Foto verantwoording: dank aan Casper Buys.
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Wijnhandel 't Wijnboertje
Cafe Lennons - Lennons at home
PSL Bouw & management
Tol Plaatwerk B.V.
PX Volendam