40 jaar Specs Hildebrand

2015: ’40 JAAR SPECS’.

In juni 1975 debuteerde zanger Specs Hildebrand met het album, toen nog elpee, ‘File Under Popular’. Er zouden tot op heden nog 12 albums volgen, met als (voorlopig) laatste zijn meest persoonlijke plaat ‘Outsider’.
Specs, zo zoetjesaan de nestor van het gilde der Volendamse singer/songwriters, is volgend jaar dus precies 40 jaar ‘in business’.

Dat moet gevierd worden!

Op 7 maart 2015 zal er in rocktempel PX dan ook een daverend concert gegeven worden door Specs Hildebrand & The Living Room Band & Guests. Wie die gasten precies zullen zijn, was bij het ter perse gaan van dit nummer van uw lijfblad nog niet bekend, maar de jubilaris een beetje kennende, zullen niet de minsten het podium die avond met hem delen.

Niet alleen live zal er op 7 maart 2015  van Specs c.s. genoten kunnen worden; ook zal die avond ter gelegenheid van dit jubileum door PASO Records een speciaal jubileumalbum gelanceerd worden. Op deze verzamel-cd zullen overigens niet alleen reeds eerder uitgebrachte hoogtepunten uit zijn oeuvre komen te staan: Specs gaat voor deze plaat ook enige nieuwe nummers opnemen.

Voor de overhandiging van het eerste exemplaar aan Specs, zal een bekende Nederlander benaderd worden.

Na afloop van het jubileumconcert zullen de aanwezigen op vertoon van hun entreebewijs een exemplaar van de plaat mee naar huis kunnen nemen.

Kaarten zijn reeds te bestellen bij www.Palingsound.com en bij www.pxvolendam.nl 
Voor meer info stuur ons een berichtje. info@palingsound.com

Wij houden u op de hoogte!
Wijnhandel 't Wijnboertje
Music Group - Music and More
Drukkerij Nivo
Restaurant Le Pompadour
Cafe Lennons - Lennons at home
Gold ontwerp & communicatie