3Js single abonnement bij muziekkopen.nl

3Js komen weer met cd-single abonnement.

Eerste single:
Op 6 januari 2012 verschijnt de eerste nieuwe single van het nieuwe album! De single heet “De Weg” en ligt 6 januari in de winkel. Niet alleen staat het titelnummer op de cd-single, ook komen er twee speciale duetten en een cd-rom track van de clip van “De Weg” op de single. Kun je niet wachten? Dan kun je nu vast jouw exemplaar reserveren, zodat je ‘m op de dag van release in huis hebt. Of beter nog: abonneer je op het single abonnement, waar ook “De Weg” onderdeel van is. Lees hieronder hoe dat kan.

Single abonnement
Ook 2012 wordt weer een bijzonder singlejaar voor 3JS. Gedurende het jaar verschijnen maar liefst vier cd-singles en op elke single zullen twee unieke bonustracks staan, die nergens anders te krijgen zullen zijn. Deze bonustracks zijn niet alleen covers zijn, maar voor het eerst gaat het hier over allemaal duetten! Met wie die duetten zullen zijn blijft nog even geheim, maar als je je nu abonneert op het single abonnement krijg je automatisch alle vier de singles op de dag van release toegestuurd. Daarnaast krijg je bij de tweede single een verzameldoosje en bij de vierde een unieke cd-single die verder niet verkrijgbaar zal zijn, dus alleen maar als onderdeel van het single abonnement. Abonneer je daarom nu op het single abonnement, zodat je aan het einde maar liefst tien bijzondere duetten van 3JS in je bezit hebt, plus natuurlijk vier prachtige 3JS hits. Ga naar http://muziekkopen.nl of
http://musicandmoviesdrunen.nl en lees hoe je dit unieke single abonnement nu al kan reserveren!

Nieuw 3Js-album
In januari komt niet alleen de nieuwe single van de mannen uit, ook het nieuwe album “4 Elementen” ligt die maand in de winkels: 27 januari is de datum, noteer die vast in je agenda! Het album bevat ongeveer 14 nieuwe liedjes zoals alleen 3JS ze kan maken, van mooie ballads tot vrolijke up-tempo nummers. Ook het album is alvast te reserveren bij Muziekkopen.nl en Music & Movies Drunen.


Restaurant Le Pompadour
Veltkamp
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Van Dijk Bouw Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Tol Plaatwerk B.V.