15 jaar Jan Smit

In het kader van zijn 15-jarig jubileum, de aankomende concerten in Ahoy en de TrosKompas Oeuvre Award die hij op donderdag 20 september ontvangt, zendt TROS STERREN.NL zaterdag een speciaal jubileumprogramma uit over Jan Smit.

STERREN.NL FELICITEERT JAN SMIT is een oprecht portret van de Volendamse zanger die een ontwikkeling meemaakte van kindster tot popidool. Vanaf zijn eerste stappen in de muziekwereld is de Volendamse zanger in Nederland uitgegroeid tot een waar begrip. Door zijn herkenbare stem, bijzonder mooie liedjes én zijn charisma is hij een artiest die aanbeden wordt door jong en oud. Behalve in Nederland is Jan Smit ook succesvol in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.
Naast het zingen en het schrijven van teksten en muziek heeft hij zich ontpopt als een gewaardeerd presentator. Ook is hij commentator bij het Eurovisie Songfestival.

In het interview komen onder andere zijn huwelijk en kinderen aan de orde maar ook de stembandoperatie in 2007 en de ontwikkeling van Jantje naar Jan Smit. Aan de hand van dit eerlijke interview wordt de rijke archieven ingedoken om het verhaal met beelden uit Jan zijn verleden te ondersteunen.


Het album 15 jaar Jan Smit is te verkrijgen in onze webshob www.palingsound.com
 
PX Volendam
Gold ontwerp & communicatie
Van Dijk Bouw Volendam
Veltkamp
Tegelzetbedrijf Zwarthoed-Kirry B.V. Volendam
Cafe Lennons - Lennons at home