Goud - nieuw boek in de maak

‘Goud’
De prijs van succes.
Voor Volendam – Edam,
Nederland en
jezelf.

 
Fotograaf Marco Bakker en auteur Michel Veerman brengen met ‘Goud’ hun tweede gezamelijke boek uit. ‘Goud’ schetst een woord en beeld-serie van oud- en actieve topsporters uit de gemeente Edam - Volendam. Deze serie bestaat uit Nederlands, Europees, wereldkampioenen en zelfs een Olympisch kampioen en bevat de meest uiteenlopende sporten. 
 
De doelstelling was om een zo gemêleerd en hybride mogelijke serie kampioenen vast te leggen op de gevoelige plaat. De teksten moesten scorende zijn. Een zoektocht naar wat topsport brengt. In het boek komen valide en mindervalide sporters voor de lens en aan het woord. 
 
De gemeente Edam-Volendam kent een rijk sportleven en werd door het hoge prestatieniveau in 2011 en 214 verkozen tot ‘Topsportgemeente’ van Nederland. 
 
Dit boek zien wij als inspiratiebron voor alle beginnende, gevorderde, top,- en ex-sporters, maar ook voor liefhebbers van sport, lezers en foto/kunst-liefhebbers.
 
Goud bevat ongeveer 70 foto’s en interviews van onder andere Wim Ruska, Gerrie en Arnold Mühren, Debbie Bont, Lesley Koorn, Sanna Veerman, Luc Kroon, Jan Buijs, Marnix Kolkman, Jur Bakker, Jan Smit, Carina de Koning, Rachida Bouhout, Sijmen Hansen & Paul Sier, Willeke Veerman-Alice Kras-Inge Leeflang, Edwin Zoetebier, Keje Molenaar, Steve van den Berg, Johan Tol, Didi Feijen, Wim Jonk, Pieter Visser, Simon Koning jr., Nel Tel, Nico Admiraal, Kelly Zeeman, Jessica Schilder en vele andere.
 
Het boek ‘Goud’ komt medio november 2019 uit. U kunt de makers, fotograaf Marco Bakker en auteur Michel Veerman, steunen door het boek nu te bestellen en te betalen. 
 
Zie het bestellen en betalen van dit boek als crowdfunding voor dit bijzondere project. Wij kunnen met het geld wat hiermee hopelijk binnenkomt een gedeelte van de drukkosten van het boek veiligstellen.
 
Ga naar de shop: 
BUITEN VOLENDAM
http://www.palingsound.com/webwinkel/item/boek-goud-release-medio-1-november-2019-woonachtig-buiten-volendam/ 

VOLENDAM:
http://www.palingsound.com/webwinkel/item/boek-goud-release-medio-1-november-2019-woonachtig-in-volendam-geen-porto/

Hij hopen op uw steun!

Het boek is ook te bestellen bij:
Primera Volendam - Burg. Van Baarstraat 30, Volendam.
Jan Cas Sombroek - Havenstraat 3, Volendam.
Studio Foto Blaauw - Prins Bernhardlaan 14, Volendam.
 
 
Groet Marco & Michel
 
Stucbouw Volendam
C. van de Gracht & Zn. B.V.
Ed Steur Volendam
Café Restaurant De Groene
Sombroek Loodgietersbedrijf
Smit Elektra